2017/03/15

ALKUVIIKON POSITIIVISET

Voi miten on taas yksi viikko hujahtanut ja huomenna onkin edessä jälleen viikon viimeinen koulupäivä. Olen ollut koko alkuviikon ihan jännittyneenä, sillä tänään piti olla deadline sille, että vaihtoon ensilukuvuodeksi hakeneille ilmoitetaan tuloksista. Tulokset luvattiin siis "within two weeks" mutta yllätys yllätys, minä odottelen vielä tietoa omasta päätöksestäni... Ei ole muuten ensimmäinen kerta kun mun jokin hakemus tai yhteystiedot ovat hukkuneet johonkin, joten hieman alkaa kuumotuskäyrät pikkuhiljaa nousta jos se on enää edes mahdollista. Kaiken järjen ja kouluni nettisivujen mukaan jokaisen pitäisi siis saada henkilökohtaisesti kuulla päätös vaikka se olisi kielteinen, joten toivotaan että meidän International Officessa on vaan ollut niin kiire tänään, että jostainsyystä osalle ilmoittaminen on siirtynyt huomiselle... Peukut pystyssä ja sormet ristissä!


Kaikesta jännityksestä huolimatta olen ottanut nyt tavoitteekseni kuvata päivittäin yhden pienen arkisen asian joka tekee juuri sillä hetkellä onnelliseksi, joten tässä olisi ensimmäiset kolme!

1. Kevätilmat ja lämmittävä aurinko ovat vihdoin (ainakin hetkellisesti) täällä! Tänään vedin kouluun lähtiessäni päälle vain ohuehkon harmaan takkini neulepaidan päälle ja tarkenin aivan hyvin kun kaulassa oli vielä lämmittävä huivi! Vihdoin jotain vaihtelua ulkoasuun :)

2. Jokakeväinen perinne; uudet, jopa hieman liiankin puhtaat ja valkoiset tennarit ekaa kertaa jalassa! Rakoilta ei tälläkään kertaa vältytty, mutta tästä se lähtee :)

3. Rauhalliset ja valoisat vaikkakin aikaiset aamut - teetä ja aamupalasmoothieta sekä omaa aikaa kun koko päivä on vielä edessä <3

Mitkä ovat olleet sun tämän viikon positiivisia juttuja? :)

6 comments:

 1. Ihana idea toi arkisten ilonaiheiden kuvaaminen! Vois ottaa itekin käyttöön ton tavan. Kevätaurinko on kyllä ehdottomasti täälläkin yks iso ilonaihe, samoin oon iloinnu yhdestä reseptikirjasta, jonka löysin sattumalta kirjastosta ja joka on täynnä mun lemppariravintolan ruokien reseptejä <3

  ♥: Linda / Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi reseptikirja kuulostaa superkivalta!

   Delete
 2. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Tykkään superpaljon sun bannerista :)

  ReplyDelete
 3. Tällaiset positiivisuus postaukset ovat ihania! Ihanaa kevättä sulle <3

  http://www.harrietgripenberg.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että sielläkin puolella tykätään! Samoin :)

   Delete