2017/03/16

ALREADY PLANNING MY NEXT STEP!


(kuvat weheartit; kollaasi kasattu itse yksittäisistä kuvista)

Eilisen postauksen hermoilut on nyt vihdoin ohi eivätkä koko viikon positiivisetkaan vedä tälle tunteelle vertoja; sain nimittäin tänään tiedon, että vaihtohakemukseni on hyväksytty ja tämä tyttö pakkaa jälleen ensikesänä laukkunsa sekä koiransa ja muuttaa Ranskaan! Tarkemmin sanottuna Marseilleen, välimeren rannalla sijaitsevaan Ranskan vanhimpaan sekä välimeren suurimpaan satamakaupunkiin nauttimaan! Ai että en ole kyllä meinannut pysyä housuissani koko loppupäivään kun varmistuksen sain!

Valehtelisin jos en antaisi vahvaa krediittiä kaupunkivalinnastani ilmastolle ja sijainnille (kaupunkia kutsutaan koko Ranskan aurinkoisimmaksi kaupungiksi!), mutta kaupungissa sijaitsevassa yliopistossa, KEDGE Business Schoolissa, oli myös parhaimmat kurssivalikoimat niistä, jotka olivat koulumme sivuilla näkyvissä. Kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla :) Olen aivan älyttömän innoissani ja ennenkaikkea kiitollinen siitä, kuinka pääsen taas avartamaan maailmankatsomustani hieman enemmän sekä hankkimaan kansainvälisiä kokemuksia niin vapaa-ajalla että koulutuksenikin kautta. 

Kuitenkin kaikkein tärkeintä minulle on, että saan jälleen jakaa tämänkin kokemuksen yhdessä rakkaani kanssa, sillä myös hän haki omasta koulustaan samaan kaupunkiin vaihtoon ja tulemme tekemään tämänkin seikkailun koko porukka yhdessä <3 Kiitollinen, onnellinen ja innoissani!

Näihin tunnelmiin; kommentteihin saa jättää kokemuksia Ranskasta, kyseisestä kaupungista tai ihan muuten vaan vaihtovuodesta :) Ihanaa viikonlopun alkua!

(kyllä, mun ransankielisen musiikin tietämys rajoittuu hyvin pitkälti euroviisubiiseihin...:D)

12 comments:

 1. Ihanaa viikonloppua myös sulle! :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva tää sun blogi! :) Vaikka vaikuttaa olevan vasta aika alkumetreillä, oot saanu tästä silti tosi toimivan kokonaisuuden! Mä jään ehdottomasti lukijaksi!

  ♥:llä HENNA M.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! Bloggaustaustaahan mulla on jo useamman vuoden ajalta, mutta pidin syksyllä pienen tauon tässä hommassa ja aloitin nyt jälleen uudestaan.
   Tervetuloa mukaan :)

   Delete
 3. Voi että, onnea! Ois kyl ihana päästä käymään tuolla, ota kaikki irti reissusta!

  ReplyDelete
 4. Ihanan olonen blogi sulla!

  ReplyDelete
 5. Nyt täytyy myöntää että olen kateellinen :D Mut hei ihanaa vaihtovuotta sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Ja hah, älä ole :) Tavoitellaan jokainen omia unelmiamme <3

   Delete
 6. Anonymous23/3/17 21:36

  Tervetuloa Marseilleen! Marseillen seudulta löytyy todella paljon nähtävää, ilmasto on ihanteellinen ja ihmiset ovat rentoja ja puheliaita. Itse asun seudulla jo n. viidettä vuotta. Mistral tuuli on todella hyytävä, mutta aurinko paistaa melkeinpä läpi vuoden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos! Todella kiva kuulla vinkkejä ja kokemuksia 'paikallisilta' :)

   Delete