2017/03/13

SHORT INFO ABOUT SOME CHANGES

Kuten näkyy, päätin nyt lopulta kuitenkin siirtyä takaisin Bloggerin puolelle ainakin toistaiseksi, sillä minua ärsytti jatkuvasti pienet virheet Wordpressin puolella, niin ulkoasussa kuin toiminnoissakin, etten kyennyt keskittymään itse asiaan. Pieni perfektionismi asuu ehdottomasti sisälläni, mutta turhauduin kovasti siitä etten voinut itse vaikuttaa näihin puutteisiin, joten vaihdoin takaisin tuttuun ja turvalliseen!
Hieman kyllä harmittaa, että ehdin kuitenkin kirjoitella jonkin aikaa tuolla ja vaikka sainkin nyt suuren työn ja tuskan saattelemana siirrettyä kaikki jo kirjoitetut postaukset tälle puolelle (hieman kyllä häiritsee tuo, että näyttävät kaikki olevan kirjoitettu samana päivänä...), niin kaikki teidän kommenttinne jäivät sinne. Tunnustan, että harkitsin jo hetken kopioivani nekin "anonyymeina" kommentteina tälle puolelle, mutta ehkä jätän sen kuitenkin tekemättä ja toivon, että jaksatte yhtä innokkaasti jatkaa vuorovaikutusta täälläkin!

(pidän wordpressin puolen kyllä vielä ainakin jonkinaikaa avoimena, joten alkuperäiset jutut löytyvät edelleen tämän linkin takaa. jatkan kuitenkin tästä eteenpäin täysin tällä puolella :) )

No comments:

Post a Comment