2017/03/13

KOHVIK MUST PUUDEL

Vanhakaupungin kaakkoislaidalla sijaitseva kotoisa Must Puudel on tullut nyt koettua muutamaan otteeseen ja kaikenkaikkiaan kuvailisin paikkaa erittäin mukavaksi viikonlopun istuskelukahvilaksi, etenkin itse olen yhdistänyt paikan tunnelman sunnuntain kiireettömiin juttuhetkiin rakkaitten ystävien kanssa.

Suuntasimmekin siis myös edellispäivänä kaupunkikierroksemme lomassa jälleen tuttuun paikkaan istuskelemaan ja päädyimme tällä kertaa tilaamaan myös syötävää. Itse olin vilkuillut paikan ruokalistaa himoiten jo aiemmilla kerroilla ja hartaasti odotettu kurpitsa-linssikeitto ei vain täyttänyt vaan myös ylitti kaikki odotukseni! Plussaa tällekin paikalle siis vegaanisuudesta; omalle ”maista seuraavaksi” -listalleni kertyivät lisäksi myös linssi-oliivi-munakoisohampurilainen sekä tofusalaatti. Myös lihansyöjille löytyy vaihtoehtoja joista valita, vaikka tämänkin paikan ruokalista on pidetty melko lyhyenä, omasta mielestäni kuitenkin selkeänä  jokaiselle jotain -periaatteella.

Huomasin vasta kahvilan Facebook -sivuja selaillessani heidän tarjoavan myös aamiaista arkisin kello yhdeksästä puoleenpäivään ja viikonloppuisin kello kahteen asti. Menu näytti niin älyttömän herkulliselta ja kohtuulliselta hinta-laatusuhteeltaan, että pitänee seuraavaksi ajoittaa visiitti aamupäivään, jotta pääsen testaamaan muunmuassa heidän matcha smoothie bowliaan! Aamiaisannokset ovat hintaluokaltaan 4€-6€, alkupalat, keitot, pastat ja salaatit noin 4€-9€ ja pääruuat 10€ molemminpuolin. Erittäin kohtuuhintaisesta paikasta siis puhutaan Vanhakaupungin sisällä. Kahvila on auki aamu yhdeksästä ilta yhteentoista.

Kovasti olen kuullut myös kehuja Must Puudelin viihtyisästä pihaterassista kesäisin, joten jään innolla odottamaan ilmojen lämpenemistä! Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka vaikka sitten vain kahvilla.

(Lisäys: Kahvilaan voi saapua myös koiran kanssa, viimeksi viereisessä pöydässämme istui suuri saksanpaimenkoira nätisti omistajansa jaloissa ja henkilökunta toi avuliaasti koiralle vesikipon. Koirat ovat itseasiassa Tallinnassa tervetulleita melko useaan paikkaan kahvilat ja ravintolat mukaanlukien :) )

No comments:

Post a Comment