2017/03/19

SUNDAY FEELINGS

Ihanaa sunnuntaita jälleen, mulla se kuluu (yllätys) täysin koulujuttujen parissa, sillä ensiviikon Midtermit painavat jo "hieman" päälle ja tehtävää sekä luettavaa riittää vielä. Eilisen vietin Suomessa pikavisiitillä kokoustamassa rotuyhdistyksen kanssa ja kuten muutama postaus takaperin mainitsin, oli tarkoitukseni ehtiä viettää jonkinverran aikaa myös Helsingissä ennen takaisin Tallinnaan suuntaamista. Vuosikokous kuitenkin venyi senverran, että pääsimme lähtemään Hämeenlinnan hollilta vasta neljän jälkeen ja Espoosta ehdin juuri ja juuri viimeiseen Kamppiin menevään bussiin jolla ehdin laivaan. Pää kolmantena jalkana pikajuoksua apteekin ja ruokakaupan kautta taksiin ja satamaan, mutta ehdin kuin ehdinkin! :D

Tarkoitukseni oli ostaa muutamia ihonhoitotuotteita tyhjentyneiden tilalle, joita ei saa Tallinnasta eikä edes laivalta (vaikka kyseistä merkkiä kuitenkin kummassakin myydään) sekä käydä testaamassa jokin uusi kahvila/ravintola, mutta aina ei mene aikataulut ihan niin kuin oli suunniteltu.
Nordqvistin valkoista lempiteetä oli kuitenkin pakko ehtiä hakemaan lisää ja apteekissa respetilääkkeitä hakiessani bongasin vihdoin tämän kehutun huulirasvan kassan lähistöllä jota olen yrittänyt metsästää Tallinnan jokaisesta apteekista, joten sain vihdoin senkin kotiutettua. Huippua!

Vaikkakin hieman paniikinsävytteinen loppu, oli päiväreissu kaikesta huolimatta oikein onnistunut ja oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa tuttuja ihmisiä ja koiria, vaikka omat koirat jäivätkin tälläkertaa Tallinnaan.
Olen luonteeltani sellainen, että jos olen kiinnostunut jostain aiheesta tai asiasta, haluan ehdottomasti olla siinä täysillä mukana, ottaa vastuuta ja omalla panoksellani vaikuttaa hommien eteenpäinviemiseen. Tästä syystä lähdinkin tällaisen matkan päähän kokoustamaan ja täyspäiväisten kouluhommien lisäksi haalin jonkinverran myös lisähommaa koirajuttuihin liittyen. Toimin myös tästä eteenpäin rotuyhdistykseni Jalostustoimikunnassa ja olen erittäin iloinen, että saimme huippuporukan kasaan jolla pääsemme jälleen viemään rotuamme eteenpäin :)

Mutta mutta, nauttikaahan vielä loppupäivästä! Vaikka hommaa vielä on, niin itse en sunnuntaina tingi kahdesta asiasta: rentoutumisesta ja tulevan viikon suhteellisen tarkasta suunnittelusta; kun ajatukset ja tekemiset seuraavaa viikkoa kohtaan ovat selkeät, on olo valmistautunut eivätkä mahdolliset yllättävät muutoksetkaan tunnu niin kaoottisilta kun kaikki muu on selkeää :)

8 comments:

 1. Mukavanoloinen blogi sinulla, mutta mielestäni banneri ei sovi kunnolla tämän blogin tyyliin.
  Toisaaltaan ihan miten oikeasti itse vain tykkää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Banneri on vielä kohtalaisen väliaikainen ratkaisu, sillä mielestäni mikään kuvakaan siihen ei tällähetkellä sovi :)

   Delete
 2. Sun blogis vaikuttaa todella mielenkiintoiselle. Tykkään erityisen paljon ulkoasusta ja siitä miten kirjoitat. Jatka samaan malliin! :)

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Tosi kivan olonen blogi sulla ja hyvä postaus :-) Jään lukijaksi !

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Tervetuloa mukaan :)

   Delete
 4. Tää oli aika kiva postaus!

  ReplyDelete