2017/03/13

10 X LIP MAKEUP

Ihanaa naistenpäivää kaikille! Kuumeisena ei oikein ajatus kulje siihen tahtiin, että olisin kykeneväinen kirjoittamaan sen syvällisempää tekstiä kuluvasta päivästä, joten ajattelin iskeä kehiin sen sijaan postauksen huulimeikeistä :) Tarkemmin sanottuna pienestä Kylie Cosmetics -tuotekokoelmastani, jonka myötä olen vihdoin näin kohta 22-vuotiaana oppinut rakastamaan huulimeikkiä. Myös minä olen nimittäin kuulunut ennen siihen melko yleiseen kastiin, joka silloin tällöin innostuu jopa punaamaan huulensa, mutta viimeistään tunnin kuluttua pyyhkii sitä epätoivoisesti jossain vessassa käsipaperiin kun menee hermot siihen, että puolet ovat jo lähteneet liikkeelle eikä kokonaisuus vaan näytä enää yhtään hyvältä.

Siitä lähtien kun keväällä 2016 postista tipahti ensimmäinen omistamani Lip Kit sävyissä Koko K olen käyttänyt todella tyytyväisenä huulimeikkiä lähes päivittäin ilman, että tarvitsee huolehtia ja varmistaa vartin välein pysyvyys! Luonnollisesti siitä onkin tullut suuri osa ihan arkimeikkiäni ja nykyään olo tuntuu todella alastomalta ja viimeistelemättömältä ellei huulilla ole punaa; poikkeuksena ainoastaan jos huuleni ovat kovin kuivat ja rohtuneet, varsinkin mattasävyt kuivattavat jonkinverran, joten niinä päivinä nappaan vain huulirasvan mukaan ja annan huulien muuten rauhoittua.


1. Kristen – viimeisin tulokas jonka kirkkaudesta hieman yllätyin, mutta pidän silti kovasti

2. Maliboo – olen itse sitä mieltä, että hieman lämpimämmät sävyt käyvät iholleni parhaiten, mutta onneksi uskalsin ottaa riskin tämän kanssa, sillä rakastuin sävyyn heti!

3. Ginger – tilasin sävyn joskus syksyllä ja tuolloin sitä tulikin käytettyä lähes päivittäin niinsanotusti ehkä kausituotteena. Nyt jäänyt hieman vähemmälle kun kevään myötä kirkaammat sävyt ovat jälleen nostaneet suosiotaan, mutta tämä on silti ehdottomasti yksi suosikeistani.

4. Dirty Peach – tämän hetken ehdoton suosikki, aivan ihanan pirteä ja raikas kevätsävy!


 5. Candy K – toinen aivan ensimmäisinä tilaamistani sävyistä, joka on jäänyt kaikkein näkymättömimmäksi kokoelmaani. Sävy on ihan kiva, muttei ole päässyt käyttöön asti niin usein kuin olisi ehkä ansainnut.

6. Exposed – kiva ja toimiva perus neutraali sävy joka taittaa omilla huulillani ehkä enemmän ruskeaan kuin vaaleaan nudeen, mutta tykkään silti kovasti ja käytän melko usein.

7. Merry – Kylien Christmas Collectionin sävy johon ihastuin palavasti nettisivuilla, mutta luonnossa on ehkä turhan liilahtava verrattuna siihen, että odotin kuvan perusteella todella lämmintä joulunpunaista. Tämä on myös koostumukseltaan aika eri mitä kaikki muut ja levittyy todella huonosti, en tiedä onko kyseessä joku maanantaikappale vaiko yleinen ominaisuus tuossa joulukokoelmassa.

8. Koko K – kaikkein ensimmäinen sävyni ja yhä edelleen kestosuosikki. Aloitin sillä helpoimmalla ja juuri siitä syystä se muuntuu täydellisesti mihin tilaisuuteen tai vuodenaikaan tahansa, joten näitä taitaa olla jo kolmas puikko kierroksessa.


 9. Heir – metallisävyjä omistan yhteensä kaksi ja tätä ensimmäistä olenkin käyttänyt aivan laittoman paljon; aivan ihana vaaleanpunertava sävy ja oma suosikkini on lisätä tätä Koko K’n päälle ohuelti siveltimellä! En ikinä käytä metallisävyjä näin huulien täydeltä pelkältään, mutta kuvaa varten en halunnut miksata sävyä minkään mattasävyn päälle, jotta saisitte parhaimman käsityksen juuri tästä itsestään.

10. King – tätä toista metallisävyäni puolestani olen tainnut käyttää tasan yhden kerran ikinä sillä sävy on melko räväkkä omaan makuun. Jälleen kuvassa olen laittanut huulilleni paksun kerroksen pelkkää Kingiä, joten rajauskynän puutteesta johtuen lopputulos näyttää hieman sotkuiselta, mutta perussävyn pitäisi ainakin erottua :)

Löytyykö täältä muita Kylien Matte Lip Kiteihin hurahtaneita vai oletteko löytäneet suosikkinne jonkin muun merkin valikoimasta? Mikä sävy kolahti eniten?

No comments:

Post a Comment