2017/03/31

LE PETIT DÉJEUNER





Huomenta ja aurinkoista alkavaa viikonloppua! Täällä aamu on sujunut ihanan rauhallisesti sängyssä loikoillen teemukin ja smoothie bowlin kanssa, joka valmistui tällä kertaa kaurahiutaleista, mansikoista, mangosta ja vaniljaproteiinista :) Pinnalle laitoin lisäksi vielä chiasiemeniä sekä tällä hetkellä ehdottomia suosikkejani auringonkukansiemeniä; ne muuntuvat niin helposti oikeastaan jokaisen ruuan sekaan.
Viimeyönä saimme tänne Tallinnaankin jonkinverran lunta, joten takatalvi hieman laskee fiilistä, mutta suunnitelmissa olisi silti suunnata kohtapuoliin koirien kanssa hieman pitemmälle lenkille. Muutamia hoidettavia juttuja viikonlopulle löytyy, mutta ajattelin hävyttömästi pyhittää tämän päivän täysin itselleni ja tehdä mitä mieleen tulee velvollisuuksista huolimatta; ehkä lukea jotain hömppäkirjaa sohvannurkassa sekä tehdä kasvonaamioita ja muita hoitoja :)

Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Muistakaa myös välillä hemmotella itseänne! <3

6 comments:

  1. Ihanat kuvat! Niistä huomaa kyl et aamu on ollu tosi rento ja rauhallinen :)
    Tänne Vantaallekin oli yön aikana satanu aika hyvän kokoinen lumikerros. Juuri kun oli ajatellu et se kevät oli nyt tullut niin sitten piti sataa lunta. Toivottavasti toi lumi ei ajatellut jäädä kauhean pitkäksi aikaa.
    Itse aattelin ottaa koko viikonlopun rennosti, kun viime viikonloppu tuli vietettyä risteilyllä ja vieläkin vähän väsynyt sen reissun jälkeen :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, kiitos :)
      No niimpä, itsekin olen hehkuttanut kovasti näitä aurinkoisia kelejä ja toivonut jatkoa, ja sitten tämä. Ja rentoilu on enemmän kuin sallittua ja oma aika tärkeää! Toivottavasti oli kiva reissu :)

      Delete
  2. Ihania kuvia ja voi ihana miten hyvälle toi smoothiebowl näyttää! Nam!

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :) Oli kyllä tähänastinen ehdoton suosikki tämänkertainen! Siemenet toivat mukaan vielä kivaa rapeutta josta tykkäsin paljon :)

      Delete
  3. Nuo koirat ovat niin suloisia! Ovatko shiba inuja? :)

    ReplyDelete