2017/03/20

LOPPUVIIKKO KOLLAASINA

Teinkin alkuviikon positiivisuusräpsyistä postauksen jo keskiviikkona, joten muutaman puhelimella pikaisesti napsaistun kuvan viimeviikolta haluaisin vielä jakaa ennen uuteen viikkoon täysillä keskittymistä :) Aloitin tänään muuten yhden kokeilun, jonka tiimoilta meinasin tänne vielä palailla omassa postauksessaan niin näin alkuun kuin pikkuhiljaa matkan varrellakin, joten pysykää kuulolla!

 1. Lauantain kimppakyydin viehättävä matkaseura, erityisen hilpeää mulla oli takapenkillä takaisintullessa, kun ihana mukana ollut "vääränrotuinen" poika oli niin väsynyt päivästä, että hän lepuutti kuonoaan aivan korvani juuressa ja kuorsasi kovaäänisesti <3
 2.  Suomeenpäin mennessä pääsin matkaamaan Tallinkin uudella Megastarilla, joka oli kyllä hieno kokemus! Kaksikerroksinen suuri myymälä sekä suuri Sitting Lounge olivat ehdottomia suosikkejani. Myös uusi Länsiterminaali Helsingin päässä oli melkein elämys itsessään.
 3. Koulutehtäviä oli superisti mukavampi tehdä, kun laivan Sitting Loungessa oli joko kahden tai neljän hengen pöytäryhmiä pistorasioineen ja sermeineen! Takastullessa vanhemmalla laivalla jouduin jälleen siihen tuttuun ylivalaistuun ja meluisaan kahvilaan istumaan.
 4. Torstain huippu-uutisten jälkeen kävin kyllä senverran ylikierroksilla, että oli pakko päästä purkamaan ajatuksia samalla kevään ensimmäiselle lenkille! Ilma oli upea ja fiilis katossa :)
 5. Sunnuntai-illalla sohvalla kouluhommia hoitaessa koira (mato) kainalossa.
 6. Lämmin ilma, kuiva maa, lenkkarit jalkaan ja menoksi! Ihanan kevyt ja raukea fiilis <3

6 comments:

 1. Sinulla on ollut oikein kiva loppuviikko. :) Itsekkin on nauttinut ihanasta keväisestä ulkoilmasta :) Kivan oloinen blogi, jään seuraamaan sinua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, tervetuloa mukaan! :)

   Delete
 2. Oii, mielettömän söpöjä koiria! <3 Kuulostaapa todella hyödylliseltä toi Sitting Lounge, ite en tykkää yhtään tehdä duunia paikoissa, joissa muut voi nähdä mitä teen :D Jotenkin tulee sellanen fiilis, että siellä selän takana on joku, joka arvostelee jokaista mun kirjottamaa lausetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo samaistun ihan täysin! En pysty kirjoittamaan edes blogipostausta kotona jos mies on vieressä :D

   Delete
 3. En tiedä onks se vaan mun koneen näytöllä, vai missä. Mut tää teksi menee ihan hassusti :o oli tosi vaikea lukea ja ymmärtää mikä kohta meinaa mitäkin kuvaa yms :D Kun osa tekstistä kuvan päällä, osa vieressä, ja osa alhaalla. Muuten kyllä kiva postaus! :)

  <a href="http://www.hennam.fi”>www.hennam.fi.</a>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ompa kumma, mulla näyttää kyllä sekä koneella että puhelimella niin mobiili- kuin täysversionakin ihan normaalilta :O
   Mahtaisko tosiaan olla sun koneessa joku kun tuo linkkisikin kommentin perässä hassussa muodossa? Mä en valitettavasti tiedä oikein sen enempää näistä tekniikkajutuista! :D

   Delete