2017/03/13

CHAKRA

Jälleen olisi luvassa ravintolavinkkiä Tallinnasta ja tällä kertaa oma ehdoton suosikkini, intialainen ravintola Chakra! Törmäsin ravintolaan ensimmäisen kerran itseasiassa Woltin kautta kun halusin tilata intialaista ruokaa ja siitä lähtien kyseinen ravintola on ollut lähes varma valinta jos ollaan ruokaa kotiin tilattu. Vasta edellisviikonloppuna kun vanhempani olivat täällä vierailulla, kävin ensimmäistä kertaa paikanpäällä ravintolassa syömässä ja pidin paikasta kovasti!

Chakra sijaitsee myöskin Vanhakaupungissa, mutta ehkä harmittavasti hieman syrjäisellä paikalla pohjoispuolella. Ravintolaan päästäksesi on ”pääporteilta” käveltävä jonkinverran pikkukatuja ennen kun törmäät vihdoin tähän piilossa olevaan helmeen, mutta ravintolan erinomainen ruoka houkuttelee asiakkaita käymään kerrasta toiseen ja tuomaan ystävänsäkin. Tallinnasta löytyy useampi muukin intialainen ravintola, osaa olen ehtinyt jo kokeilemaan ja osaa en, mutta tähänastisista Chakra on ehdottomasti vakuuttanut minut.

Ravintolan sisustus on mielestäni aivan ihanan tunnelmallinen jykevine huonekaluineen jotka on kuitenkin päällystetty pehmeillä patjoilla, tyynyillä ja kankailla autenttiseen tyyliin. Henkilökunta on todella mukavaa ja ruokailukokemus oli kaikenkaikkiaan miellyttävä. Alkuruuat, keitot ja salaatit ovat hintatasoltaan 2€-4€ ylöspäin ja pääruuat pääasiassa 10€-15€ lukuunottamatta muutamia hintavampia mereneläväannoksia ja jälkiruuat 3€-4€. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde siis ja vielä kyseisellä sijainnilla :)

Tarjoilijamme osasi suositella meille aivan upean viinin joka sopi meidän kaikkien annoksiin ja kokoemus oli todellakin käymisen arvoinen! Suosittelen siis ehdottomasti suuntaamaan seuraavalla Tallinnan reissulla osoitteeseen Bremeni Käik 1!

No comments:

Post a Comment