2017/03/13

WEEK 10 SUMMARY

Näin viikon vedellessä viimeisiään on kiva summata yhteen kollaasiin viikon kohokohdat, joskin tämä viikko meni suurimmaksi osin sairastaessa, joten kuten kuvistakin huomaa ei ohjelmassa ollut mitään sen ihmeellisempää. Päivät ovat koostuneet lähinnä koulujuttujen hoidosta (ensiviikolla alkavien midtermien johdosta hommat alkavat pikkuhiljaa kasaantua…), koirien kanssa ulkoilusta sekä lämpimistä juomista viltin alla.

1. Suosikkiani valkoista teetä ja kouluhommia lempipaikassani sohvan nurkassa.

2. Sunnuntain kahvitteluhetki (joskin minä join Caffeinen aivan taivaallista vadelmateetä) ystävän kanssa palautettavaa koulutyötä viimeistellen.

3. Kadosta on yhtäkkiä kuoriutunut sylivauva, aina se on ollut huomionkipeä, mutta vieressä ei ole kuitenkaan nukkunut <3

4. Lauantai-aamulla reippaina lähdössä koirapuistoon riehumaan. Tällä kertaa osuttiin vihdoin jonkun kanssa samaan aikaan, joten koirilla oli muitakin leikkikavereita kuin vain toisensa! Jee!


5. Quote johon törmäsin sattumalta ja aikalailla juuri tämänmukaiset fiilikset olleet tällä viikolla hommia kuumeisena vääntäessä :D

6. Rauhallinen perjantai-ilta Netflixin ja punaviinilasillisen kera, kainalossa tälläkertaa Nova <3

7. Päivälenkillä, ihanaa kun ilmat alkavat olla jo plussan puolella ja ulkona on valoisaa!

8. Viikon (ehkä kuukauden) ainoa selfie. Vaikka kevät alkaa olla jo täällä, en ole vielä valmis päästämään irti lämpimistä ja mukavista neuleista!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, itse ainakin rakastan maanantaita kun pääsee jälleen uusien juttujen äärelle! :)

2 comments: