2017/03/13

KADRIORU PARK


Yksi omista ehdottomista suosikkipaikoistani koko Tallinnassa on Kadriorgin puisto! Muutimme vuodenvaihteessa uuteen asuntoon joka sijaitsee aivan puiston lähellä, joten etenkin nykyään tuolla tulee käveltyä usein vapaapäivisin. Puisto on erittäin suosittu niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa ja vaikkakin hieman karu näin talvisin, löytyy puistosta silti aina aktiviteettia jokaiselle vuodenajasta riippumatta.
Museoiden ja ravintoloiden lisäksi puistosta löytyy esimerkiksi minihuvipuisto sekä leikkipaikka lapsille kauniista miljööstä tietysti puhumattakaan. Jos on suuntaamassa Tallinnaan syksyllä, kannattaa reissu myös ehdottomasti ajoittaa syyskuulle vuosittaisen valokarnevaalin aikaan: koko puisto on valaistu upeasti, paikalla on useita eri esiintyjiä ja yön ilotulitus kruunaa koko illan. Paikalle on myös täysin vapaa pääsy, joten ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma!


Vanhempani olivat viikonloppuna käymässä täällä ja suuntasimmekin tänään koko porukka aamupäivästä näyttämään puistoa heillekin. Viikonlopun aikana ehdimme tehdä jonkinverran muutakin, ja näistä ainakin ravintoloista ajattelin tehdä jonkinlaisia vinkkauksia blogin puolelle. Tuli kyllä niin turistiolo vanhempien kanssa kaupungissa pyöriessä, hassua miten sitä niin helposti uppoutuukaan arkeen ja unohtaa tarkastella paikkoja samalla uteliaisuudella mitä lomaillessa!
Kaikenkaikkiaan ihana viikonloppu takana ja huomenna pääsee taas aloittamaan uuden viikon levänneenä ja nauttineena tekemisistä sekä rakkaista ihmisistä <3


No comments:

Post a Comment