2017/03/27

KÉRASTASE PARIS - AURA BOTANICA

Olin jo hieman luopunut toivosta vastaanottaa jo jonkinaikaa odottelemaani pakettia tänään kun kello alkoi lähestyä yhdeksää, mutta vihdoin pärähti ovipuhelin soimaan ja sain kuin sainkin hyppysiini niin älyttömän kauniisti pakatun ja erittäin odotetun kolmikon! Hiukset ovat (monen muun ohella) minulle ehdoton ikuisuusprojekti ja olen kokeillut lukemattomia tuotteita niin kampaamoitten kuin ihan markettienkin valikoimista. Viimevuosina paksu ja hyväkuntoinen tukkani on kuitenkin huonontunut oikein silmissä jatkuvan lämpökäsittelyn ja värjäämisen seurauksena, joten nyt olen ihan tosissani ottanut tämänkin projektikseni.


Nyt viimeisimpänä olen käyttänyt TRESemmén Botanique -tuotesarjaa johon olen ollut ihan ok tyytyväinen, mutta hiusten kunto ei ole silti mitenkään tuntunut paranevan. Metsästinkin siis jonkin aikaa uusia kokeilemisen arvoisia tuotteita ja toiveissa oli tällä kertaa joku mahdollisesti kampaamotuote joka sopisi juuri omalle, hieman hankalalle hiustyypilleni. Kysyessäni ja etsiessäni tietoa useammasta eri paikasta, oli Kérastase nimi joka tuntui ilmestyvän säännöllisesti keskusteluissa ja aina vain hyvässä valossa. Päädyinkin vierailemaan heidän nettisivuilleen, josta löysin todella kattavasti tietoa sekä kaikkein tärkeimpänä erittäin laajan hiustyyppianalyysin, jonka perusteella sain suosituksen siitä mikä heidän tuotesarjoistaan sopisi parhaiten juuri minulle. Aura Botanica -sarja on suhteellisen uusi ja siinä vaikuttaisi olevan paljon samaa kuin noissa tällähetkellä käytössäni olevissa TRESemmén tuotteissa joista olen pitänyt, joten vielä hetken lueskeltuani päädyin sitten tilaamaan juuri näitä kokeiluun :)

Bain Micellaire on 96% luonnollisia ainesosia sisältävä shampoo joka lupaa hiuksille muunmuassa 48 tuntia kestävää ravitsemusta ja 72 tuntia anti-frizzia (auttakaa joku suomentamaan, mulla on totaalinen black out!) sekä 4 kertaa kiiltävämmät hiukset. Tuotteet eivät myöskään sisällä silikonia eivätkä sulfaatteja.

Soin Fondamental on 97% luonnollisista ainesosista koostuva kosteuttava hoitoaine ja se puolestaan lupaa ylempänä lueteltujen lisäksi ilmavuutta ja on koostumukseltaan hieman täyteläisempi kuin tavallinen hoitoaine, mutta kevyempi kuin hiusnaamio. Kiitos sertifioitujen orgaanisten kookos- ja arganöljyjen tuotteen pitäisi Bain Micellaire -shampoon jälkeen käytettynä imeytyä hiukseen samantien parantaen hiuksen laatua.

Essence D'éclat hiusöljy sisältää jopa 99% luonnollisia ainesosia ja koostuu kahdesta osasta. Öljyosa sisältää kookos-, argan-, jojoba- ja avocadoöljyjä ja vesiosa rakentuu Damascuksen ruusuvedestä. Öljy on suihkemaisessa muodossa, mutta silti enemmän täyteläisempi kuin aivan nestemäinen ja frizz-controlling lisäksi lupaa muunmuassa suojata hiusta jopa 230 lämpöasteeseen asti. Tuote ei myöskään sisällä ollenkaan parabeeneja.

Toivottavasti teksti ei kuulosta liian mainospuheiselta, sillä tämä ei tosiaan ole mikään maksettu postaus, vaan ihan omaa pohdiskelua ja intoilua uusista tuotteista (kaikki postauksen tiedot ovat Kérastasen omilta nettisivuilta poimittuja) :D Odotan siis erittäin innolla näitten kokeilua, tarkoitus oli pestä hiukset mahdollisesti vasta huomenna tai ylihuomenna, sillä olen pyrkinyt nyt melko onnistuneesti pidentämään pesuvälejäni, mutta luulempa, että kun saan tämän postauksen valmiiksi ja viimeisteltyä yhden koulutyön huomiselle painun samantien suihkuun näitä hypistelemään! Paketin mukana tuli pienet testerit sekä shampoota että hoitoainetta, eli todella kätevä tapa testata ensin tuotteita ja niitten sopivuutta omalle hiustyypille ilman, että tarvitsee heti avata kauniita (ja hieman hintavia...) purkkeja.

Miten te hoidatte hiuksianne? Onko teillä mahdollisesti kokemusta tästä kyseisestä sarjasta? Oletteko löytäneet ne omat luottotuotteenne vai onko vielä minun tapaani etsintä päällä? :)

4 comments:

 1. Noi vaikuttaa oikein hyviltä tuotteilta! Ois kiva kuulla enemmän sitten kun oot noita testannut :) Itse käytän ihan perus hoitoaineita ja shampoita hiustenpesuihin, mutta tälläinen schwarzkopfin hiusöljy on mulla ollut käytössä jo jonkin aikaa. Tykkään aina välillä levittää tuota pesun jälkeen hiusten pituuksiin ja varsinkin latvoihin - jotka mulla on ollut aika huonossa kunnossa hiustenvärjäysten ansiosta :D Nykyään ei ole onneks enää niin pahassa kunnossa kuin ennen ja uskon että se on just ton hiusöljyn ansioita! :)

  https://millattt.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ehdottomasti meinasin kirjoittaa uudemman kerran näistä sitten testaamisen jälkeen, mahdollisesti jopa ennen-jälkeen kuvien kanssa :) Mulla on myös käytössä Schwarzkopfin Gliss -hiusöljy joka on aivan ylivoimainen, peittoaa kaikki Moroccan Oilit ja muut kehutut mun mielestä! Tällä Kérastasen versiolla onkin nyt siis iso näytönpaikka!

   Delete
 2. Oi juku, noita tuotteita voisin jopa kokeillakin! Vaikuttaa sen verran laadukkailta. Itse hoidan hiuksia pelkällä color maskilla ja sen teho kestää about. kaksi päivää(?) hyvässä lykyssä. Sen jälkeen hiukset samanlaista takkuista hamppua niin kuin aina ennenkin :D Kaikenlaisia tuotteita on tullut käytettyä mutta vielä ei ole löytynyt sitä omaa juttua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Colormaskit täälläkin tuttuja, mutta tosiaan eivät kovin pitkäkestoisesti hiusta hoida. Olen nyt kerran ehtinyt pesemään näillä ja etenkin tuo hoitoaine oli aivan ihanaa, koostumus oli tosissaan todella silkkisen pehmeää ja paksumpaa kuin normaalit hoitoaineet, mutta levittyi silti todella hyvin! Tuohon öljyn suihkemuotoon on vielä totuteltava, kun aiemmin tottunut käyttämään oikein kunnon paksua hiusöljyä ensin kädelle kaataen ja siitä suoraan hiusten pituuksiin levittäen, joten tämä nestemäinen muoto tuntuu hieman vieraalta vielä :)

   Delete