2017/03/13

PEGASUS


Ensimmäistä Tallinnan ravintolavinkkiä olisi luvassa! Kävimme viime lauantaina lounaalla Pegasus -nimisessä ravintolassa, joka sijaitsee aivan Vanhakaupungin ytimessä. Vuodesta 1962 asti pystyssä ollut ravintola on ehdottomasti käymisen arvoinen niin lounas- kuin päivällisaikaankin ja sijainnistaan huolimatta se on kuitenkin kohtuu edullinen. Menu ei ole kovin laaja, mutta muutamistakin vaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle jotain – jopa vegaaneille löytyy muutama vaihtoehto!

Liha oli kypsytetty ensiluokkaisesti eikä meistä kellään ollut annoksista minkäänlaista huonoa sanottavaa. Itse tilasin vegaanilistalta kasvisnuudeleita kookoskastikkeessa; ruoka oli todella hyvää, mutta ei ehkä silti kuitenkaan herättänyt varsinaista ’vau’ -elämystä tai yltänyt Tallinnan vegaaniruokaa tarjoavien ravintoloiden kirkkaimpaan kärkeen. Kuitenkin erittäin hyvä lounasannos valkoviinilasillisen kanssa. Paikan oma leipä jota tuodaan pöytiin alussa on muuten todellakin kokeilemisen arvoinen, aivan älyttömän hyvää!

Pegasus sijaitsee osoitteessa Harju 1 ja on auki kello 1200-2300. Alkuruuat ja keitot ovat hintatasoltaan 4€-5€ ylöspäin, pääruuat noin 7€-18€ ja jälkiruuat noin 5€-10€.

No comments:

Post a Comment