2017/03/24

ON MY TO-DO LIST

Tätä postausta kirjoittaessani vietän rauhallista perjantai-iltaa melko stressaavan viikon jäljiltä punaviinilasin kera viltin alla lojuen (ei yhtään houkuttaisi olla parhaillaan Haloo Helsingin keikalla...). Hetkellisesti olen saanut hoidettua lähes kaiken tehtävälistaltani ja pääsen välillä ottamaan hieman rennommin! Pitkästä aikaa uppouduin tunneiksi weheartit'in syövereihin ja ihailin lukemattomia, toinen toistaan upeampia kuvia, joista keräsinkin tähän postaukseen itseäni eniten koskettaneet. Vaikka kouluhommia ei juuri nyt olekaan, on mulla silti useampia enemmän ja vähemmän tärkeitä projekteja, jotka toivoisin saavani hoidettua hyvälle mallille  ennen kuin alkaa olla aika keskittyä täysin finalseihin koulussa. Samaan syssyyn tuleekin sitten muutto ja kaikki, joten sopiva väli näille olisi nyt!


Tärkeimpänä taskina listallani olisi vaatekaapin totaalinen läpikäyminen! Olen tehnyt tämän jo kahdesti noin puolenvuoden sisällä - elokuussa muuttaessamme Suomesta tänne Tallinnaan ja joulukuussa muuttaessamme Kalamajasta Kadrioruun - mutta kummastakin kerrasta karsinnan on läpäissyt myös aivan turhia vaatekappaleita, joita en millään voi kaikkia raahata matkalaukussa Ranskaan. Homma jää mulla myös yleensä kesken siihen kriittiseen vaiheeseen, että ensin saan hyvällä tarmolla käytyä läpi kaikki käytössä olevat vaatteet tai edes jotenkin siistisiti säilytyksessä olevat, mutta sitten on se kuuluisa jätesäkki, johon viskataan ne viimeisimmät ja nuhjuisimmat yksilöt odottamaan sitä kuuluisaa jota ei ikinä tapahdu (kyllä, mulla on edelleen tämä säkki avaamattomana viimeisen muuton jäljiltä...) :D

Vaikka kouluhommat hetkeksi helpottavatkin, yritän silti parhaani mukaan pitää jokapäiväistä tahtia yllä opiskelussa, jotta en ajaisi itseäni taas siihen pisteeseen, että kaksi päivää ennen koetta en ole vielä avannutkaan kirjaa! Haluan myös ehdottomasti kunnostautua kukkien ostamisessa! Täältä Tallinnasta saa niin upeita kimppuja todella edullisesti (ja esimerkiksi Vanhakaupungin porteilla sijaitsevat kojut ovat auki lähes vuorokauden ympäri), mutta en ole hyödyntänyt tätä mahdollisuutta vielä kertaakaan. No, jospa edes synttäreitteni kunniaksi saisin hankittua jonkinlaisen kimpun arkea piristämään.


Vaikka kovasti olen yrittänyt tähänkin panostaa, tuntuu talvisin ihonhoito väkisinkin jäävän hieman taka-alalle. Ostin juuri uuden ja kokeilun jälkeen hyväksi todetun kuorintavoiteen, joten lupauksena itselleni pyrin järjestämään itselleni viikonloppuihin hemmotteluaikaa vähintään kerran viikossa. Toivelistalta löytyy myös ne täydelliset revityt farkut - kuten joka kevät! Toistaiseksi en ole vielä ehtinyt aloittamaan jahtiani, joten katsotaan osuuko joku miellyttävä pari silmiin piakkoin. Itseruskettavaa pitäisi kai myös ostaa, mutta aiempi luottonettikauppani ei toimita tänne... Toisaalta kun muistelee sitä työtä mitä sen ylläpito vaatii, mietin jaksanko ryhtyä siihen sittenkään. Mahtaiskohan mulla olla varaa käydä suihkurusketuksessa tarpeeksi usein?

Makuuhuoneen pyhittämisestä unelle puhuinkin jo tässä postauksessa, mutta ainakin yöpöydät pitäisi jälleen käydä läpi ja siistiä; jotenkin mystisesti niihin vain kasaantuu kaikenlaista pikkutavaraa ajanmittaan! Säilytyksessä on myös muutama kassillinen tavaraa, jotka haluaisin vain nakata pihalle sen enempiä edes tutkimatta sisältöä, mutta mun tuurilla heittäisin todennäköisesti passimme ja koirien rekisteröintipaperit pois, joten mahtaisikohan tälle olla aikaa ensiviikonloppuna...


Kyllä, haaveilen jälleen kalenterin uudesta, puhtaasta aukeamasta ja viikosta sekä uusien suunnitelmien ylöskirjaamisesta (lue lisää täältä) :D Vaikken ole milläänlailla taiteellinen, olen silti kovin visuaalinen ja ulkoasu on itselleni todella tärkeä aspekti kaikessa. Olenkin nyt ihan innoissani siitä, että mulla on kunnolla aikaa paneutua kalenterissani myös ulkoiseen olemukseen ja koristeluun pelkkien kiireessä tehtyjen muistiinpanojen lisäksi! Yritän myös kovasti pysyä uudenvuodentavoitteessani lukea vähintään yksi kirja per kuukausi, joten kohta olisi aika aloittaa neljäs. Otan mielelläni myös vastaan kirjavinkkauksia; tammikuussa luin Jääkaksoset josta pidin kovasti ja kaksi muuta tämän vuoden puolella lukemaani ovat olleet urheilukirjoja, ei ehkä ihan mun juttuni, mutta luin ne tietoani lisätäkseni ja sen ne kyllä toteuttivat. Suunnitelmissa olisi sukeltaa vihdoin Keplerin kirjojen pariin, millaisia kokemuksia muilta löytyy niistä?

Viimeisenä ja ja ainakin kovalla yrityksellä vähiten tärkeimmäksi rankattuna hommana olisi meikkisiveltimien kunnollinen pesu! Uskon, etten ole ainoa joka tätä välttelee hieman turhankin hanakasti ja toistaiseksi olen ollut sitä mieltä, että käyttöä edeltävä ja seuraava desinfioiminen riittää pitämään kylpypäiväväliä hieman pitempänä. Kohta olisi kuitenkin jälleen aika... No, eihän se loppujenlopuksi ole edes iso homma :D Reippaasti vaan toimeen.

8 comments:

 1. Ooh, en oo ainoo joka uppoutuu välillä weheartitiin pitkäksi aikaa. :D Tosi kiva postaus ja tää sun blogi on ihana! liityin lukijaks ;)
  http://nataliealexandras.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! Tervetuloa mukaan :)

   Delete
 2. En tiedä ootko jo lukenut (tai kiinnostunut tän tyyppisistä kirjoista), mutta ite oon lukenut ja katsonut Hohdon ja tällä hetkellä, piiiitkän lukutauon jälkeen luen Hohdon jatko-osaa, Tohtori unta :-) Suosittelen!

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää laittaa korvan taakse, mulla menee kirjoissa oikeastaan mikä vaan ja ehkä olisi jo pikkuhiljaa aikakin hieman sivistää itseäni kun en ole koskaan tuota edes nähnyt :D

   Delete
 3. Hei tää oli tosi kiva postaus! Ihanan olonen blogi sulla ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Kiva jos sielläkin puolella tykätään:)

   Delete