2017/05/20

TÄMÄN HETKEN SOITETUIMMAT

Viimepäivinä ollaan vihdoin saatu nauttia upeista ja lämpimistä ilmoista! Aina näin kesää kohti mentäessä mulle iskee poikkeuksellisen kova lattarifiilis ja niitä onkin tässä nyt fiilistelty oikein urakalla muutaman viimepäivän ajan! Soitossa on ollut sekä vanhempia klassikoita että uudempia löytöjä, nä kaikki vaan toimii niin hyvin! Löytyykö teidän listoilta samaisia suosikkeja, vai onko musiikkimaku jotain aivan muuta? Itse tykkään myös joskus harvoin baariin eksyessäni erityisesti tällaisista biiseistä, sillä näihin on kaikkein helpoin fiilistellä ja tanssia mukana :)

8 comments:

 1. Ainut joka on näistä mun suosikki niin on toi Despacito. Olen siis jo pitkään fanittanut tätä biisiä. Muut ei oikein sytyttäny mua. Enkä ollut muita ennen ees kuullut..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on myös yksi omista suosikeistani, ja nimenomaan tämä alkuperäinen versio :) Ja oho, ootpa onnistunut sitten välttelemään, kaikki kun ovat olleet aikamoisia radiohittejä ja melko tunnettuja lähes kaikki!

   Delete
 2. Oi Juanes ja La Tortura! Ihan parhaita <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah jep! Voi mitä legendoja :D

   Delete
 3. Eikääää mikä nostalgiaryöppy tästä tuli<3 Shakira, Juanes ja erityisesti Michael Telón Ai Se Eu Te Pego, en kestä!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah samat fiilikset! Välillä on niin ihana fiilistellä kaikkia nostalgisia biisejä!

   Delete
 4. Juanes on kyl niiiin bueno! Ja muitakin ihan huippuja löyty noista :-)

  ReplyDelete