2017/05/21

MANSIKKA-KOOKOSRAAKASUKLAA


Koska ihastuin niin kovasti raakasuklaaseen tämän postauksen kokeilun myötä, oli sitä pakko valmistaa heti vielä uudestaan, tällä kertaa hieman ekstramauilla! Mulla on ollut jo useamman päivän ihan ihmeellinen himo niihin mainitsemiini pakastekuivattuihin mansikoihin, joten niitä oli pakko ostaa tätä varten. Lisäksi heitin pinnalle vielä myös kookoshiutaleita, ihan vain koska rakastan kookosta yli kaiken ja ajattelin sen sopivan hyvin mansikan kanssa :) Pohjan kookosöljy kun ei tosiaan itsessään juurikaan maistu suklaasta läpi. Mansikat sahasin veitsellä pienemmäksi muruksi, joka oli todella helppoa valmistustavan tuoman rakenteen ansiosta, ja sekoitin suunnilleen 2/3 niistä massan joukkoon ennen muotteihin kaatamista ja loput ripottelin päälle. Nam!

PS. Olen myös huomannut, että raakasuklaata tulee syötyä paljon paremmin kohtuudella; siinä missä tavallista suklaata uppoaa todella helposti useampi rivi kerralla, menee tätä ainoastaan yksi tai ihan maksimissaan kaksi konvehtia kerralla :) Paljon pienemmästä määrästä saa silti suklaanhimon tyydytettyä ilman mitään lisättyjä sokereita tai muita!

2 comments:

 1. Tää on varmasti kyllä hyvä tyyli, voi maustaa tuoreilla hedelmillä suklaata oman halunsa mukaan! On kyllä ihan huikeaa sulattaa ihan maitosuklaata ja dippailla siihenkin mansikoita tai banaania :)

  - Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä, vaihtoehtoja on niin monia :)

   Delete