2017/05/04

BLOGIESITTELYT: OSA 2

Ja seuraavaksi sitä lupailemaani toista osaa blogiesittelyistä (klikkaa tästä ensimmäiseen osaan)! Aiemmasta postauksesta pidittekin kovasti ja useat sanoivat löytäneensä itsekin uusia kivoja blogeja lukulistoilleen, joten toivottavasti pidätte yhtä paljon tästäkin :) Mennään samantien esittelyihin, blogeihin pääsee jälleen kuvia klikkaamalla!

SIMPLY LOVING STYLES
https://simplylovingstyles.blogspot.com.ee/
Janette / 20. Tykkään kovasti blogista ja sen selkeästä sekä monipuolisesta sisällöstä! Kirjoittajalla on superkiva tyyli joka on hyvin samanlainen omani kanssa ja siksi iskeekin erityisesti :) Postaukset on toteutettu aina huolella ja hyvin laajasti eri aiheista, joten lukiessa törmää aina johonkin uuteen eikä selaaminen ole varmasti tylsää!

ILTA ON AAMUA VIISAAMPI
https://jasmineitanen.blogspot.com.ee/J / 22. Aivan ensimmäiseksi ihastuin blogin todella suuriin ja hyvälaatuisiin kuviin, joissa aina lepää silmä :) Erityisesti pidän myös resepti ja ruoka-aiheisista postauksista, joista olen löytänyt jo useammat kokeiluun, sekä tietysti aivan älyttömän suloisesta koirasta! Postaukset ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja.


FIIAELINA
http://fiiaelina.blogspot.com.ee/
Fiia / 19. Tämän postauksen ainoa ulkomaanblogi, nimittäin kirjoittaja kertoo blogissaan elämästään Australiassa sekä reissaamisestaan myös muualla. Blogi on täynnä upeita kuvia sekä tekstiä, jossa peruskuulumisten lisäksi kerrotaan hieman syvällisempiäkin juttuja ja rehellisesti myös niistä huonommista puolista. Tykkään kovasti!


LIFE AND CREATIVITY
http://www.harrietgripenberg.com/
Harriet / 20. Todella monipuolinen blogi, jossa itse ihastuin eniten kaikkiin reseptipostauksiin, joista olen tallentanut suunnilleen kaikki kokeilulistalleni! Niin herkullisen kuuloisia kaikki! Juttua löytyy myös niin sisustuksesta, kauneudesta kuin syvällisemmistä aiheista eikä lukeminen käy koskaan tylsäksi :)


NOORA MICAELA
http://nooramicaela.blogspot.com.ee/
Noora / 17. Ihana hyvänmielenblogi, josta löytyy paljon itseeni kolahtavaa asiaa muunmuassa eettisyydestä ja liikunnasta. Pidän erityisesti tekstipainotteisista pohtivista postauksista, joitten aiheista löytyy aina jotain mielenkiintoista, positiivista ja jollain tapaa voimaannuttavaa :) Myös blogin ulkoasu sekä kirjoittajan tyyli miellyttävät kovasti!


STAY FRESH
http://m-stay-fresh.blogspot.com.ee/
Marianne / 21. Postauksen muitten blogien ollessa minulle aikalailla uusia tuttavuuksia, olen tätä blogia lukenut nyt muistaakseni jo muutaman vuoden ajan. Kokonaisuus on todella ammattimainen ja ulkoasu sekä kuvat ovat todella laadukkaita ja esteettisiä. Postausten aiheet vaihtelevat todella monipuolisesti laidasta laitaan ja ne on aina toteutettu hyvin niin, että jaksaa aina innoissaan lukea :) Yksi suosikkiblogeistani ehdottomasti!


KATJA JOHANNA
https://katja-johanna.blogspot.com.ee/
Katja / 20. Ihastuin tähän blogiin heti ensisilmäyksellä! Ihanan selkeä ja naisellinen ulkoasu, monipuoliset postaukset sekä aivan upeasti toteutetut kuvat :) Blogia selatessa mulle tulee aina automaattisesti pirteä fiilis ja saan aina superisti inspiraatiota. Pidän myös kovasti kirjoittajan tyylistä sekä tavasta kirjoittaa hömpän ohella myös asiaa!

Sellaisia tällä kertaa, joko joku näistä löytyy omalta lukulistaltanne, vai löysittekö itsekin aivan uusia tuttavuuksia? :)

14 comments:

 1. Voi kiitos paljon! <3 Tosi kiva löytää kerrankin oma blogi tälläisestä postauksesta! Piristit mun päivääni! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla! Olehyvä :)

   Delete
 2. Kiitos paljon Nea, että koit mun blogin ansaitsevan paikan näin hienosta joukosta :) Mahtavia blogeja kaikki!

  ReplyDelete
 3. Kiitos ihana Nea!:) Itsekkin löysin muutaman uuden blogin lukulistalleni tästä postauksesta.

  ReplyDelete
 4. Eikä kiitos!♥ Olit kirjoittanut ihanasti! Kiva kuulla, että mun blogi piristää & inspiroi - se on tarkoituskin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se ehdottomasti tekee! Ole hyvä :)

   Delete
 5. Kiitokset vielä täällä sunkin blogin puolella listalle pääsystä! ❤

  ReplyDelete
 6. Suuret kiitokset blogini esittelystä, itsekin löysin muutaman kivan blogin lukulistalle ;)♥

  ReplyDelete
 7. Hei ihanaa mäkin oon täällä! ♥ Kiitos kauniista sanoista! :) Ja oli tässä muutama muukin jo tuttu ihana bloggaaja mukana mutta pari uuttakin!

  ReplyDelete