2017/05/29

ALL WHITE (ALMOST) EVERYTING

bleiseri - zara / farkut - mango / paita - mohito / laukku - furla / kengät - na-kd / kello ja rannekoru - guess

8 comments:

 1. Upeat kuvat ja upemapi asukokonaisuus. Ihastuin noihin kenkiin♥
  Valkonen on hiukan pelottava väri vaatteissa, mut näyttää aina kuitenki kivalta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! Ehdottomasti pitää kyllä olla hieman tarkempi kun näillä lähtee liikenteeseen, mutta sillointällöin ihan kiva yhdistää hieman riskialttiimpiakin vaatekappaleita :)

   Delete
 2. Kiva kokonaisuus ja sopii sulle ainakin hyvin! Ite en tykkää yhtään ite noist kengistä ettei päkijän alla ole kun kangaslätkä, toivottavasti sä oot tottunut ja pystyt sietämään kävelyä ilman että olisi mitään pehmikettä sen alla :D Muutenkin pelottaa jos varpaat näkyy kengistä!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) Täytyy kyllä tunnustaa, että näillä kengillä on ihan kamala kävellä! Yleensä ne pääsevätkin jalkaan silloin, kun tiedän ettei luvassa ole juurikaan kävelyä, kuten esimerkiksi eilen kun kävimme leffassa tämä asukokonaisuus päällä. Tosin mulla on ollut myös erittäin hyviä ja mukavia, platformittomia kenkiä, eli istuvuus ja kävelymukavuus ovat niin monesta eri tekijästä kiinni :)

   Delete
 3. Aivan ihanat nuo kengät!! Harmi vaan kun itse en koe oloani mukavaksi ollenkaa korollisilla kengillä, koska olen valmiiksi jo omaan makuun turhan pitkä, joten mielelläni en käytä korkokenkiä - vaikka niistä pidän kamalasti ja haluisin sellaisia käyttää! Noin niinkun muuten kiva ja siisti asu, vaikka itsellä valkoinen ei kauaa valkoisena pysyisi, oon meko sottanen ihminen loppujen lopuksi :DD

  Kalpea

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah voiei, ja kiitos paljon! Ja hei, jos tykkäät koroista ja haluat niitä käyttää, niin go for it! Pitkät naiset on upeita <3

   Delete
 4. Waude, mikä pimu <3 Rokkaan tätä asua ja noi kengät on jumalaiset!!

  ReplyDelete