2017/05/27

LENDAV TALDRIK


Todennäköisesti viimeistä Tallinnan ravintolavinkkiä viedään hetkeen, nimittäin muuttoauto kävi tänään tosiaan hakemassa kaikki tavaramme jo Suomeen ja itse menemme ensiviikolla perässä viimeisen kokeeni jälkeen torstaina :) Kävimme tässä Telliskivellä sijaitsevassa intialaisessa ravintolassa ensimmäisen kerran jo viime syksynä, jonka jälkeen löysimme Chakran joka on ollut ehdoton vakioravintolamme ainakin intalaisen ruuan saralla siitä asti. Tänään halusimme kuitenkin suunnata Telliskivelle pakettiauton kasaamisen jälkeen, joten päädyimme sitten tänne syömään.

Telliskivi on vanhaa tehdasaluetta, josta on kasvanut hyvin nopeasti suosittu ajanviettopaikka muunmuassa useiden ravintoloiden, katukojujen ja aktiviteettien ansiosta. Alueen arkkitehtuuri jäljittelee hyvin paljon sen alkuperää, josta syystä myös Lendav Taldrik on hieman karumman kaunis eikä ihan niin perinteiseen intialaiseen tapaan sisustettu värikkäitä mattoja ja tyynyjä apunakäyttäen. Palvelu on kuitenkin erittäin hyvää ja ruoka erittäin maukasta ja autenttista, todellakin parasta intialaista! Ravintola tarjoaa laajan valikoiman annoksia sekasyöjistä vegaaneihin ja kattava juoma- sekä jälkiruokalista kruunaavat ruokailun :)

Hintataso on myös hyvin kohtuullinen vaikka sijaitseekin hyvin trendikkäällä ja kasvavalla alueella, alkupalat ja keitot maksavat noin 2€-5€, pääruuat 5€-15€ sekä jälkiruuat 3€-4€. Ravintola on auki sunnuntaista torstaihin 1200-2200 sekä perjantain ja lauantain 1200-0100. Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan seuraavalla kerralla osoitteeseen Telliskivi 60A! Lisää voi lukea ravintolan omilta nettisivuilta :)


2 comments:

 1. Hyvä postaus ja vähän uutta syvyyttä normaalille turistimatkaajalle tallinnasta, pitäis välillä päästä vaan viettää päivää muualle kun keskustaan tai rocka al mareen kun matkustaa sinne!

  finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin tästä syystä olen pyrkinyt Tallinnan ravintolavinkkauksissani keskittymään näihin hieman tuntemattomampiin paikkoihin ja syrjemmällä sijaitseviin, sillä itsellekin ennen tänne muuttoa oli Tallinnasta tuttua lähinnä nuo perus turistipaikat :)

   Delete