2017/04/25

STYLE THROW BACK

OSA 2: VUOSI 2015

Jonkinaikaa ehti kulua tästä ensimmäisestä osasta, mutta vihdoin sain kaikki kahdenvuodentakaisetkin kuvat käytyä läpi! Luvassa olisi siis postaussarjan toista osaa omasta tyylistäni ja siitä, miten se on kehittynyt vuosien varrella :)
Vuoden 2015 aikana suunnilleen vuotta aiemmin löydetty oma tyylisuuntaus kehittyi aikalailla muotoonsa, jossa se on tänäkin päivänä. Kuvia katsellessani taisin löytää vain muutaman vaatekappaleen joita ei kaapistani enää löydy, joten kestävään kulutukseen pyrkivälle 20-vuotiaalle minulle seläntaputus! Mutta, mennään jälleen suoraan aiheeseen sen enempiä höpöttelemättä!



1. Mustat ballerinat kävelin kesän aikana puhki ja valkoiset Freddyt päätyivät kaapinperukoille samantien oltuaan muutamat kerrat päällä härskiytensä takia, mutta takki ja klassinen raidallinen tuubitoppi ovat edelleen mukana menossa! Housut muuttaisin tavallisiksi valkoisiksi farkuiksi, mutta muuten voisin ehdottomasti pukea kyseisen asukokonaisuuden uudestaan ylleni.

2. Huhtikuussa 2015 lomailimme New Yorkissa, josta tämäkin asu on napsaistu. Leopardikengät sekä tuo tuttu Zaran laukku tulee tässäkin postauksessa vilahtamaan useaan otteeseen, ja itseasiassa kengät hajosivat vasta tuossa muutama viikko sitten, eli ei paha käyttöikä kuuden euron kengille! Paita ja villatakki yhä omia suosikkejani :)

3. Tämä harmaa Zaran paita on päässyt viimeviikkoina päälle hyvin useasti, sillä se on juuri sopivan paksuinen tähän vielä hieman epävakaaseen kevätilmaan olematta kuitenkaan enää varsinaisen villapaidan tasolla. Kengät löytyvät kaapista sekä mustina että harmaina, mutta mustat nahkahousut ovat olleet jo kohta vuoden roskiksessa hajottuaan. Harmi, tykkäsin kovasti noista!

4. Tästä asukokonaisuudesta omistan yhä kaikki kappaleet ja olenkin tässä alkukevään aikana kulkenut lähes identtisessä kokonaisuudessa useampaankin otteeseen. Nyt kuitenkin takki on jo Suomessa pakattuna vaatekasseissa, jotka lähetin vanhempieni mukana pääsiäisenä jo sinne varastoon.



1. Ihanan vaaleavoittoinen ja raikas asukokonaisuus, joka miellyttää yhä kovasti silmääni.

2. Tässä asukokonaisuudessa juhlin perhetuttaviemme lapsen valmistujaisia kesäkuussa 2015 ja samainen hame onkin vilahtanut jo aiemmassakin osassa. Tällä hetkellä omistan vielä kaikki tästäkin kokonaisuudesta, mutta sekä hame että paita ovat menossa todennäköisesti kirpputorille tulevana kesänä.

3. Kollaasin kolmas kuva muistuttaa ehkä eniten sitä yläaste-lukioaikaista minua ja tästä asusta ei olekaan muuta enää kapissa kun kengät ja laukku. Kokonaisuudeltaan kyllä edelleen ihan kiva, ei vaan ehkä ihan minua.

4. Huivi pääsi kaapinperälle sullottujen talvivaatteitten joukosta harteille kun suuntasin kesäillaksi jokilaivoille muutamille. Kokonaisuudesta taitaa löytyä yhä kaikki kaapista ja aikalailla vastaavanlaisia yksinkertaisia asuja voi bongata päältäni yhä :) Valkoinen peplum edelleen yksi suosikkipaidoistani!



1. Takki onkin vilahtanut nyt tämänkin blogin puolella tuoreissa asukuvissa, eli on edelleen kovassa käytössä, päällä viimeksi tänään. Nuo mustat korkokengät olivat ehkä parhaimmat kengät jalassa ikinä, joten harmitus oli suuri kun tuo nuorempi terminaattori oli eräänä päivänä nuo järsinyt täysin käyttökelvottomiksi! :(

2. Melko samankaltainen asu kuin edellisen kollaasin ensimmäisessä kuvassa, lisäyksenä nuo jo aiemmin mainitsemani leopardikengät. Vitsi että oli kivat! Mahtaisikohan jostain nettikaupasta löytyä vastaavanlaisia...

3. Tämä keltainenkin paita on tällähetkellä kirppiskasassa, mutta aina törmätessäni siihen asukuvissa tekisi mieli hakea se juosten sieltä takaisin... Vitsi, pitääkö vai luopuako... Tämän asun ainakin pukisin mielelläni uudestaan!

4. Näyttävät muuten nyt hieman toistavan toisiaan nämä tämän vuoden kuvat... Selkeä tyylilinja omalle pukeutumiselle oli siis kiistatta löytynyt :D



1. Tämä asukuva on syyskuiselta Tallinnanreissultamme, vaan empä osannut tuolloin edes kuvitella tämän olevan kotikaupunkini vielä jonain päivänä, vaikka olinkin EBS'sta tietoa tutkinut jo useamman vuoden! Punainen bleiseri yhä yksi luottovaatteista :) Pelastaa etenkin asukriisipäivän.

2. Toinen New Yorkin asuni, jossa komeilee reissulta mukaan lähtenyt lippiskin :D Todennäköisesti vetäisin täysin samanlaisen asukokonaisuuden ylleni jos lähtisin tänään Statue of Libertya tsekkaamaan (joskin emme sinne asti koskaan päässeet samalle päivälle sattuneen pommiuhan takian).

3. Tällainen asu valikoitui päälleni kun vietimme muutaman päivän heinäkuussa pikkuserkkuni rippijuhlissa Jyväskylässä ja kaikki kappaleet kenkiä lukuunottamatta ovat yhä tallella :) Hameeseen olen yhä aivan rakastunut; hieman erikoisempi, mutta ihanan raikas ja värikäs joka sopii etenkin kesäisin päälle!

4. Tässä asukokonaisuudessa näkyvät nuo muutamissa ensimmäisissä kollaaseissakin vilahtaneet, avoimet kantapäät omaavat korkokengät harmaina. Tykkään kovasti! Hieman ehkä häiritsee tuo takin ja kenkien sävyero, mutta mielelläni pukisin kokonaisuuden uudestaankin.



1. Tämä ehkä maailman lyhyin hame on päässyt jo uuteen rakastavaan kotiin lyhyemmän sekä pienikokoisemman ihmisen käyttöön ja laukkukin makaa todennäköisesti jossain kaatopaikalla harmittavan vahingon saattelemana, jossa roskiksen sijaan jäteastiaan päätyi säkillinen laukkujani sekä vaatteitani :( No, menetyksestä on toivuttu ainakin osittain.

2. Toinen asu Jyväskylänreissulta, joka on hyvin samankaltainen ylemmän kollaasin Tallinna-asun kanssa. Nuo timantilliset ballerinat olivat todella ihanat, mutta menin väkisin ostamaan liian pienen koon kun olivat viimeinen pari kaupassa. Lopulta sitten kykenin luopumaan kengistä useamman kärvistelykäyttökerran jälkeen.

3. Toinen asu Tallinnasta, perus farkut-teepaita-bleisericombo. Kaikki yhä tallella sekä käytössä :)

4. Ja postauksen viimeisimpänä syksynfiilistelykuvaa varten valikoitunut asu; ihanan iso ja mukava villapaita päätyi vihdoin eteenpäin viimesyksynä tultuaan tiensä päähän.

Tällaisia siis jälleen tällä kertaa, mitä mieltä näistä postauksista tai kyseisen postauksen asuista? :) Ovatko selvästi muutaman vuoden vanhaa mallistoa, vai pukisitteko te vastaavanlaisia yhdistelmiä yllenne tänäkin vuonna?

4 comments:

  1. Pakko kehua, että sulla on kyllä tosi ihania vaatteita ja upee tyyli! Osaispa itekki pukeutua noin monipuolisesti :D

    http://elllamaija.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Itsestä puolestaan aina tuntuu siltä, että samaa päällä :D

      Delete
  2. Sulla on todella kiva tyyli! <3 Jotenkin naisellinen, mutta kuitenkin rento. Ja nuo leoparikengät on ihanat <3 Sulle sopii myös hyvin korkkarit sekä hameet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos paljon! :) Leopardikengät olivat kyllä niin ihanat, toivottavasti löytäisin vastaavanlaiset jostain!

      Delete