2017/04/16

WEEK 15 SUMMARYKulunut viikko on taas sisältänyt paljon ohjelmaa, ja ennen seuraavaan siirtymistä olisi jälleen aika hieman summata tapahtumia. Tällä kertaa kollaasista tuli melko ruoka- ja juomapainotteinen, mutta menköön. Viikonloppua lukuunottamatta arki on nimittäin koostunut hyvin pitkälti niistä kuuluisista koulujutuista, jotka alkavat pikkuhiljaa kasaantua, sillä muutaman viikon päästä alkavat jo finalsit! En edes käsitä, miten nopeasti koko lukukausi on mennyt, aika on tuntunut vain maksimissaan kahdelta kuukaudelta! Pientä stressinpoikasta alkaa siis pikkuhiljaa pukkaamaan... Mutta tosiaan, palataan vielä siihen kuluneeseen viikkoon:

1. Lauantain lounastamista Tokumarussa vanhempien kanssa (ravintolasta lisää tässä postauksessa). 2. Säät eivät ole valitettavasti suosineet Tallinnaa tällä viikolla, ja kumisaappaat sekä sadetakki ovat olleet pakolliset asusteet. 3. Aivan älyttömän herkullinen alkupala Kaks Kokka -ravintolassa perjantaina (ravintolasta lisää tässä postauksessa).  4. Mitä olisi viikkokatsaus ilman kirjaa ja teekuppia? :D Sain äidiltäni perjantaina kauan odottamani Lars Keplerin Joona Linna -sarjan ensimmäisen dekkarin ja voi miten aloinkaan ahmimaan sitä samantien! Syvennyin kirjaan niin kovasti, että pelkän lauantai-illan aikana olin jo edennyt jo yli 200 sivua ja kirja käy vaan jännittävämmäksi sivu sivulta! Jos siellä ruudun toisella puolella on yhtään lukutoukkaa jolta nämä ovat vielä lukematta, ottakaa listallenne heti seuraavaksi! Ette tule katumaan! 5. Pääsiäisfiltteriselfie snapchatiin. Duh. 6. Lounastamista luentojen välissä koulun viereisessä Reval Caféssa, oma ehdoton suosikkini on heidän appelsiini-inkivääriteensä. 7. Salilla on tullut myös käytyä tälläkin viikolla ehdottoman säännöllisesti, uusi huippusali tosiaankin pitää motivaatiotakin yllä ja jokapäivä on lempipäivä :) 8. Lasillisilla Katusekohvikissa perjantaina vanhempieni saavuttua ennen illallisvaraustamme. Aivan ihana istuskelupaikka aivan Vanhakaupungin ytimessä, etenkin kesäisin heidän suuren kattoterassinsa ansiosta!

Näihin tunnelmiin toivotan jälleen hyvää ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa sekä aurinkoista ja energistä uutta viikkoa kaikilla! :)

4 comments:

 1. Olipas paljon kivan kuuloista ohjelmaa :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Etenkin viikonloppuna tuli kyllä tehtyä kaikenlaista :)

   Delete
 2. Kiva postaus! Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  ReplyDelete