2017/04/15

KARU TALU ŠOKOLAAD


Vihdoin haluaisin esitellä paikan Tallinnassa, johon kehoitan ehdottomasti jokaikistä suklaan ystävää, etenkin vegaanista sellaista, suuntaamaan :) Karu Talu Šokolaad on hurmaava pieni suklaapuoti aivan Raekoja Platsin reunalla Vanhakaupungissa osoitteessa Voorimehe 4, eli vaikeaa paikan löytäminen ei varmastikaan ole. Kuten ehdin jo mainita, on liike täysin vegaaninen suklaapuoti, josta lupaan saavan parasta suklaata jota olet maistanut! Makuvaihtoehtoja on monia, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain ja useat ostavatkin reilusti erimakuisia palasia mukaan Tallinnanreissuiltaan. Liikkeessä tunnelma on myös aivan ihana ja työntekijä tarjoaa maistiaisia suklaista ennen ostopäätöksen tekoa, jotta tiedät varmasti mitä ostat :)

Omat ehdottomat suosikkini ovat heidän suklaa-kookospallonsa, jotka ilmeisesti muistuttavat hyvin paljon IKEA'ssa myytäviä pienempiä versioita, sekä heidän Snickersinsa! Valikoima vaihtelee hieman muunmuassa kysynnän mukaan, mutta näitä kestosuosikkeja pitäisi löytyä aina. Lisäksi saatat löytää esimerkiksi kirsikkasuklaata, appelsiini-kanelisuklaata, Nutellacrispia sekä erilaisilla likööreillä ja viskeillä maustettuja luomuksia. Heidän erikoisuutensa on myös muunmuassa valkosipulilla ja chililla maustettu suklaa, joka muistuttaa hieman jopa "vegaanista salamia" heidän omien sanojensa mukaan! Tämä on hyvin erikoista herkkua, joka kuuluu nauttia yhdessä oluen kanssa, eli jos pitää siitä, kannattaa ehdottomasti heittää ennakkoluulot nurkkaan ja kokeilla rohkeasti :)

4 comments:

 1. Nam! :) Oon suklaanystävä ja tuo paikka olisi varmasti mulle mieleen :) Näyttää ja kuulostaa ainakin tosi herkulliselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ehdottomasti ja valikoima on todella laaja! Kannattaa käydä tsekkaamassa jos vaan täälläpäin vierailee :)

   Delete
 2. Kuulostaa hyvältä, täytyy ensi kerralla käydä Tallinnassa vieraillessa :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete