2017/04/28

BLOGIESITTELYT: OSA 1

Suuret pahoittelut siitä, että nämä linkkaa blogisi -postauksen esittelyt ovat venyneet! Linkkasitte ihan superihania blogeja enkä nyt yritä miellyttää ketään vaan sanon ihan tosissani, että todellakin pidin kovasti kaikista linkatuista :) Jonkinverran oli pakko karsia, sillä en millään voinut esitellä jokaista yli kolmeakymmentä linkattua blogia, mutta alle neljääntoista en kyennyt, joten päätin toteuttaa tämän kahdessa, seitsemän blogin osassa. Tässä siis ensimmäiset seitsemän blogia, joihin tykästyin kovasti (klikkaamalla kuvaa pääset blogiin)!

ANNAIDAM
http://annaidam.blogspot.com.ee/
Anna / 22. Tässä blogissa ihastuin heti kirjoittajasta huokuvaan positiiviseen energiaan ja ihanan raikkaaseen sekä hyväntuuliseen kokonaisuuteen! Paljon suuria ja laadukkaita kuvia, mutta myös paljon hyvin kirjoitettua sekä mielenkiintoista asiaa :) Monipuolisuudesta myös suuri plussa; jokainen postaus on omanlaisensa, joista kuitenkin huokuu kirjoittajan aitous.


BEAUTY QUEEN
http://paula-beautyqueen.blogspot.com.ee/

Paula / 20. Ihanan aito ja persoonallinen muoti-, kauneus- ja lifestyleblogi, jossa on sopivassa suhteessa sekä itsekuvattuja että kollaasikuvia tekstin kanssa. Tykkään kovasti postausten aiheista sekä toteutuksesta ja jaksan aina mielelläni selailla uudet, säännöllisesti ilmestyvät, postaukset läpi :)


MILLA T.
https://millattt.blogspot.com.ee/

Milla / 20. Erityisesti muhun kolahtaa kirjoittajan tyyli kertoa asioista ja ammentaa postausideoita monipuolisesti omasta elämästä. Teksti on aina sujuvaa ja kuvaa suoria sekä rehellisiä mielipiteitä kuitenkin asialliseen tyyliin. Tykkään myös kovasti muunmuassa musiikkipostauksista ja olenkin bongannut jo useampia uusia suosikkeja listoilta! :)

AVEC LOTTA
http://aveclotta.blogspot.com.ee/

Lotta / 20. Kroonisesta matkakuumeesta kärsivänä rakastuin blogiin sekä sen aivan upeisiin kuviin heti! Tosi mielenkiintoista lukea elämästä ja matkustelusta maailman toisella puolella, vaikka hieman kateus välillä iskeekin! Blogin teksti on myös hyvin kirjoitettua ja samalla kun se tempaisee mukaansa, saa kaikesta silti hyvin realistisen ja aidon käsityksen :) Tämä blogi ei tosiaankaan jätä kylmäksi.

NOW OR NEVER
http://emily-now-or-never.blogspot.com.ee/

Emilia / 21. Blogissa on paljon kuvia netistä, mutta ne on koottu ajatuksella ja aina postaukseen sopien. Visuaalisen puolen lisäksi eniten kuitenkin ihastuin tekstin määrään ja siihen, kuinka aidosti se kuvaa kirjoittajaa sekä juuri tätä blogia. Postausten aiheet vaihtelevat laidasta laitaan resepteistä ajatuksiin liikunnasta sekä talvisista ajatuksista tulevaisuudensuunnitelmiin, joten aina on vuorossa jotain uutta :)

WHERE TO NEXT?
http://wwheretonext.blogspot.com.ee/

Niina / 23. Myös tämä menee samaiseen matkakuumekategoriaan, erona muunmuassa se, että reissut sijoittuvat ympäri maailmaa todella monipuolisesti ja vinkkejä saa pääasiassa kaupunkikohteista. Postauksissa käsittellään todella kattavasti eri maitten nähtävyys- sekä ruokakulttuuria ja tulevien matkojen suunnittelupostausten lisäksi voit lukea rehellisiä kertomuksia ja vinkkejä jo käydyistä kohteista. Huippu blogi!

VISIONS
http://visions-ninni.blogspot.com.ee/

Ninni / 21. Kun kaipaan luettavakseni blogia, jossa pääsen ihastelemaan kauniita ja huolella otettuja kuvia, klikkaan tänne! Postaukset ovat aina hyvin toteutettuja ja pidän itse erityisesti niistä, joitten aiheena on se "perus arki", joka on kuitenkin saatu kuulostamaan todella mielenkiintoiselta ja lukemisen arvoiselta - ja sitä nimenomaan tämä blogi ehdottomasti on :)

Vaikka kaikki blogit ovat todella erilaisia, oli esittelyjen kirjoittaminen kieltämättä hieman vaikeaa, sillä kaikki blogit kolahtivat muhun todella! Joko ne tempaisivat samantien mukaansa kohtuu samanlaiset "kriteerini" täytettyään, tai sitten en oikein osannut itsekään sanoa mikä juuri siinä blogissa oli se juttu joka sai minut ihastumaan, mutta niimpä silti vaan kävi! Myöhemmin on siis vielä tulossa postauksesta toinen osa, jossa toiset seitsemän upeaa blogia. Sitä ennen käykäähän ihmeessä tsekkaamassa nämä! :)

18 comments:

 1. Kiitti paljon kun oot valinnu mun blogin tähän!!! <3 tulipas hyvä mieli :')

  ReplyDelete
 2. Oi, olipas ihana herätä ja huomata tälläinen!! Kiitos ihan MEGA paljon :)!!

  ReplyDelete
 3. Kiitos hirveen paljon :) Oon tosi otettu :3

  ReplyDelete
 4. Tästä sai kyllä paljon ihania blogeja luetavaksi :)


  ♥ www.iinaemiliasd.com ♥

  ReplyDelete
 5. Toi Niinan Where to next on kyl omiakin lemppariblogeja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskon, tykästyin siihen itsekin todella kovasti! :)

   Delete
 6. Jes, innolla odottelen myös toista osaa tästä postauksesta, koska jo tästä ensimmäisestä sain monta uutta blogia lukulistalleni! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla :) Pyrin saamaan toisen osan ulos muutaman päivän sisällä!

   Delete
 7. Kiitos paljon tästä! <3 Tuli hyvä mieli :) Mä tykkään myös kovasti sun blogista<3 Lisäksi tässä oli myös muita mielenkiintoisia blogeja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla ja kiitos paljon! :)

   Delete
 8. Kiva postaus. Pitäisi ehkä itsekin tehdä joskus tällainen.. :)

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Kiitos tänne pääsystä!! Ihan huippua ♥

  ReplyDelete