2017/04/09

TALLINN JUNIOR WINNER 2017


Tämä viikonloppu on ollut aivan superkiireinen, josta syystä olen bloginkin puolella ollut hiljaisempi. Eilen saimme tosiaan vieraita tänne joiden kanssa meni päivä kaupunkia kierrellen ja ihmetellen, kun taas tänään puolestaan oli kauan odotettu Tallinn Winner 2017 -koiranäyttely! En ole ihan niin aktiivinen näyttelyissäkävijä mitä haluaisin, mutta pyrin käymään aina sillointällöin, muutamia kertoja vuodessa. Nyt etenkin kun tuo nuorempi herra on osoittautunut melko lupaavaksi tapaukseksi, tuntuu rahoilleenkin saavan jopa hieman vastinetta, vaikka näyttelymaksut jatkuvasti nousevatkin :D

Valaistus Saku Suurhallissa ei ollut mikään ideaalisin minun vanhalle kameralleni (tai sen objektiiville, oikeasti en siis tiedä mitään kuvaamisesta!), josta syystä nämä muutamat kehien jälkeen otetut kuvat ovat harmillisen epätarkkoja. No ei voi mitään, saimme kuitenkin mitä olimme metsästämässä, nimittäin Kadolle vielä toisen junnutittelin ennen seuraavaan luokkaan siirtymistä! Tuloksena siis ERI (erinomainen, parhain mahdollinen arvosana), JUN1 (junioriluokan paras), PU2 (kaikista rodun uroksista toiseksi paras), SA (sertifikaatin arvoinen) ja JUN SERT (juniorisertifikaatti). Näillä tuloksilla tipahti siis myös Tallinn Junior Winner 2017 -titteli nimen eteen! :)

Kehämme oli jo heti aamupäivällä 11 aikaan, mutta koska Kado oli koko rodun paras juniori, pääsimme vielä pyörähtämään BIS (best in show) Junior -kehässä iltapäivällä 5 aikaan, josta ei kuitenkaan tullut sijoitusta. Pitkä päivä siis tänäänkin takana, nyt poitsu vetelee sikeitä lempilelunsa kainalossaan maha täynnä <3 Mahtaako teistä lukijoista löytyä koiraihmisiä, vai menevätkö tällaiset näyttelypostaukset hieman turhan korkealentoisina ohi?


2 comments:

 1. Musta koirapostaukset on just kivoja, varsinkin kun on hirveä koirakuume! :-)
  http://osakaksi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Koirakuume on kyllä paha x)

   Delete