2017/04/16

KAKS KOKKA


Kuten ehdin jo edellisessä postauksessa mainita, olivat vanhempani jälleen täällä vierailulla muutaman päivän ja tapamme mukaan tuli taas testattua yhtä uutta ravintolaa Tallinnassa. Tällä kertaa päädyimme Kaks Kokka -nimiseen ravintolaan josta olimme kaikki kuulleet erittäin paljon kehuja, emmekä selvästikään turhaan! Itse kuvailisin ravintolaa fine dining -paikaksi rennolla twistillä, sillä se oli tähänastisista ehdottomasti hienoin missä olemme Tallinnassa käyneet, mutta tunnelma oli silti lämminhenkinen ja kodikas eikä lainkaan jäykkä.

Pääsiäisen sekä syntymäpäivieni kunniaksi söimmekin oikein pitkän kaavan kautta alkupaloista jälkiruokiin ja jokaisella aterialla eteemme kannettiin mitä luomavamman näköisiä ja älyttömän herkullisia annoksia, jotka onnistuivat aina yllättämään positiivisesti ja ylittämään odotuksemme. Tällä kertaa en suosittele ravintolaa vegaaneille, vaikka toisaalta ravintola mainitseekin nettisivuillaan ottavan erikoisruokavaliotoiveita vastaan. Valmiina listalta taisi löytyä yksi kasvisruokavaihtoehto, mutta tälläkertaa omaltakin lautaseltani löytyi muunmuassa kalaa.

Suosittu Kaks Kokka sijaitsee osoitteessa Mere Puiestee 6E ja sisäänkäynti ravintolaan kulkee sisäpihan puolelta. Ravintola on auki maanantaista torstaihin kello 1200-2300, perjantaina ja lauantaina kello 1200-0000 sekä sunnuntaisin kello 1300-2200. Suosittelen tekemään pöytävarauksen etukäteen. Hintataso on hieman tavallista korkeampi: alkupalat maksavat noin 10€, pääruuat 10€-20€ ja jälkiruuat 6€. Jos tarkoituksena on meidän tapaamme syödä pitemmän kaavan kautta, on varteenotettava vaihtoehto myös ravintolan maistelumenu, joka sisältää kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa sekä jälkiruuan hintaan 40€.

Kokemukselle annan siis täyden kympin ja suosittelen ehdottomasti laittamaan paikan korvantaakse jos kaipaa joku kerta hieman hienompaa ravintolakokemusta :)


No comments:

Post a Comment