2017/04/07

MY TALLINNVoi miten upealta Tallinna näyttääkään, kun aurinko paistaa ja rakennusten värit pääsevät oikein kunnolla oikeuksiinsa! Jatkoin eilen suoraan koulusta kampaajalle Vanhakaupunkiin, ja mulla oli hyvin aikaa sekä kamera mukana, joten leikin kaikessa rauhassa turistia ja räpsin pitkästä aikaa kuvia matkaltani. Vaikka täällä on tullut asuttua jo reilu puolivuotta ja sitä ennen käyty useasti lomailemassa, en vaan ikinä kyllästy arkkitehtuuriin ja tunnelmaan jota Vanhakaupungissa kokee! Harmittaa jo valmiiksi hieman, että emme vietä täällä koko kesää vaan palaamme Suomeen jo kesäkuussa josta jatkamme eteenpäin Ranskaan, mutta ehkä sitten ensivuonna... Onneksi tämä on lokaatio, johon pääsee lähestulkoon aina helposti palaamaan kun siltä tuntuu :)

Miten on, mahtaisiko teitä kiinnostaa hieman kattavampikin postaus Tallinnasta, täällä asumisesta ja opiskelusta? Alle voi esittää kysymyksiä ja toiveita aiheeseen liittyen jos sellaisia tulee mieleen niin koitan sitten toteuttaa mahdollisimman hyödyllisen postauksen teitäkin ajatellen :)

14 comments:

 1. Oi ihania kuvia ♥ Tallinna on ehdottomasti yksi kauneimpia paikkoja ja siellä on tullut käytyä paljon :D Mua ainakin kiinnostaisi kuulla enemmänkin asumisesta siellä :) Juuri se, että onko sieltä helppo löytää hyviä asuntoja yms.

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, pitänee siis kirjoittaa hieman laahemmin aiheesta vielä ennen eteenpäin muuttamista :)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Olisi kiva käydä Tallinnassa, joten haluaisin kuulla lisää. :)

  https://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, pitänee siis toteuttaa postaus :)

   Delete
 3. Ihanan näköistä! Mua ainakin kiinnostaisi Tallinnapostaus, just koska siellä oon itsekin monesti käynyt mutta nähnyt vaan sen turistipuolen siitä paikasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keväinen Tallinna on kyllä ihana! Oma motivaatio näihin vinkkeihin on juurikin siinä, että turhan usein turistina näkee ainoastaan sen "Vanhakaupungin porteilta Raatihuoneentorille ja Pepper Sack" -Tallinnan, vaikka todellisuudessa kaupunki on niin paljon muuta upeaa tehtävää ja nähtävää :) Kiitos kommentista!

   Delete
 4. Upeita kuvia! <3 Mua kiinnostaisi kuulla enemmän minkälaista siellä on asua, opiskella jne :)

  ReplyDelete
 5. Tallinna vaikuttaa kyllä todella kauniilta kaupungilta, ja suer kivoja kuvia. Pakko joskus päästä sielläkin käymään. Ihanaa kevättä sulle<3

  http://www.harrietgripenberg.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla ja kiitos samoin! Kannattaa ehdottomasti käydä, kaupunki on aivan ihana ja idyllinen, josta löytyy varmasti tekemistä:)

   Delete
 6. Oii ihania kuvia! Olis ihana päästä käymään Tallinnassa nyt kesällä :--) Mua ainakin kiinnostais kovasti Tallinnassa opiskelu ja asuminen, mm. hintataso, opiskelun taso ja yleistä siellä asumisesta!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva kuulla, pyrin kirjoittamaan tällaisen toivotun postauksen tässä muutaman viikon sisällä :)

   Delete
 7. En ole koskaan käynyt Tallinnassa, mutta kovasti on joka vuosi ollut tarkoitus lähteä viikonloppulomalle :D Jäänkin seurailemaan sun blogia, ni voin käydä lukaisemassa vinkkejä, jos vaikka tänä vuonna saisi sen reissun tehtyä :3

  http://villasukkakirjailija.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, tervetuloa mukaan! Tallinnaan on niin helppo matkustaa Suomesta, että kannattaa ehdottomasti mahdollisuuden tullen toteuttaa :)

   Delete