2017/04/04

LINKITÄ BLOGISI!


En käsitä, miten teitä lukijoita on voinut kertyä tämän alle kuukauden bloggaamisen aikana jo kaksikymmentä ja tilastojen mukaan kävijöitä vielä lisäksi superisti enemmän, vau! Kuulostaa ehkä joillekin pieneltä määrältä, mutta itse olen erittäin iloinen ja otettu siitä, että nämä höpinät kiinnostavat siellä ruudun toisellakin puolella ihmisiä. Kiitos teille jokaiselle! Olette olleet myös hurjan aktiivisia kommentoimaan, joten haluan nyt osaltani antaa tunnustusta teille tämän linkkausmahdollisuuden myötä :)

Eli! Jätä kommenttikenttään oman blogisi linkki pienen kuvauksen kera ja mainitse myös, saanko käyttää blogistasi muutamia kuvia esittelyä varten jos valitsen sen esiteltäväksi :) Aikaa linkata on ensiviikon loppuun, eli 16. päivä asti ja pyrin toteuttamaan postauksen sitä seuraavalla viikolla.

37 comments:

 1. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  Kuvia saa käyttää :)

  ReplyDelete
 2. Blogia kirjoittaa 20 vuotias naisenalku Oulusta. Blogi käsitteleen pääasiassa elämääni, mutta välillä mukaan eksyy syvällisempiä postauksia, mielipiteitä ja ruonoja. Blogista löytyy myös novellit -välilehti, jonne tulee mun kirjoituksia. Saat käyttää kuviani jos haluat.

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  17-vuotiaan nuoren naisen blogi, jos pitää ryhmittää niin lifestyle/valokuvaus, jokaiseen postaukseen vähintään yksi kuva!
  Ja kuvia saa käyttää jos on tarve.

  ReplyDelete
 4. Seuraan sua jo muutenkin, mun pieni päiväkirjamainen blogi ei nyt oo mikään hulppea eikä oo tarkoitettukaan miksikään megaseurattavaksi jutuksi :) www.finnlandsnorsk.blogspot.com, voi käyttää kuvia liittyen esittelyyn.

  ReplyDelete
 5. http://annaidam.blogspot.fi/

  Kohta 22-vuotiaan turkulaisen opiskelijan lifestyle painotteinen blogi. Pyrin postaamaan säännöllisesti omia ajatuksiani ja kuulumisiani :) Kuviani saa käyttää tarvittaessa.

  ReplyDelete
 6. http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  26-vuotiaan nuoren naisen lifestyle blogi joka keskittyy kaikeen positiiviseen :)

  Kuviani saa käyttää :)

  ReplyDelete
 7. http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  20-vuotias nuori naisen alku Vantaalta pitää yllä lifestyleblogia, jossa myös jaan amatööritietämystäni niin muodista kuin kauneudestakin.

  Kuvia saa käyttää :)

  ReplyDelete
 8. https://millattt.blogspot.fi/

  20-vuotiaan lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi :-) Kuvia saa käyttää mahdolliseen esittelyyn!

  ReplyDelete
 9. aveclotta.blogspot.fi

  20/ Tällä hetkellä Bangkokissa opiskelemassa vielä toukokuun loppuun saakka. Blogissa juttua niin perus lifestyle hömpästä, matkusteluun ja hyvinvointiin.

  Kuvia saa käyttää :)

  ReplyDelete
 10. http://emily-now-or-never.blogspot.fi/

  21-vuotias nainen Jyväskylästä kirjoittelee lifestyleblogia. Kirjoittelen juttuja laidasta laitaan aina silloin kun on asiaa

  Kuvia saa käyttää :)

  ReplyDelete
 11. http://bottleoflove.blogspot.fi/

  24-vuotiaan kajaanilaistytsyn ja tulevan äidin hyvän mielen lifestyleblogi, jossa kirjoittelen arjen pienistä iloista, ruoasta & resepteistä, kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista, matkustelusta ja sisustuksesta positiivisilla viboilla :)

  Mikäli blogini päädyt esittelemään, kuvia saat vapaasti käyttää :)

  ReplyDelete
 12. http://lavenderth.blogspot.fi/

  Blogitauolta hetki sitten palanneen 23-vuotiaan nuoren naisen höpötyksiä niin muodista, meikeistä kuin myös sisustus- ja matkajutuista lifestyle tyylisessä blogissa. Kuvia saa käyttää. :)

  ReplyDelete
 13. http://petrajanica.blogspot.fi/

  22-vuotiaan nuoren Turussa asuvan lifestyle-blogi.
  Elämän pieniä ja suuria iloja, ruoan tuoksua, sisustamista ja ripaus kauneutta.

  Kuvia saa käyttää! :)

  ReplyDelete
 14. 17-vuotiaan opiskelijan blogi, jossa postauksia laidasta laitaan sekä paljon valokuvia :)

  ReplyDelete
 15. Hups, ajatuksissani painoin jo nappia :D siispä

  17-vuotiaan opiskelijan blogi, jossa postauksia laidasta laitaan sekä paljon kuvia :)
  http://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 16. http://sonjahaa.blogspot.fi/

  20-vuotiaan seikkailijatytön uudehko matkablogi :) viimeisin reissu Berliinistä. Kuvia saa käyttää blogin esittelyyn.

  ReplyDelete
 17. http://wwheretonext.blogspot.fi/

  23-vuotiaan naisen matkablogi :) Blogissani kerron matkoistani, suunnittelen tulevia matkoja, puhun kaikesta matkusteluun liittyvästä sekä välillä ihan perus kuulumisia jne. Kuvia saa käyttää :)

  ReplyDelete
 18. http://osakaksi.blogspot.fi/

  Hyvällä asenteella ja rehellisesti kirjoitettuja postauksia isojen ja hyvälaatuisten kuvien kera :-) Välillä tietysti myös puhelinkuvia :-) Oon 20-vuotias ja blogista löytyy postauksia laidasta laitaan! Ja kuvia saa käyttää :-)

  ReplyDelete
 19. http://tarunmaailmassa.blogspot.com

  Parikymppisen naisen elämää, iloin, että suruin. Kauneusjuttuja ja höpöttelytuokioita!
  Kuvia saa käyttää :).

  ReplyDelete
 20. http://visions-ninni.blogspot.fi

  Rento, just mun tyylinen lifestyleblogi, jossa inspiroidutaan katutyylistä, sporttisita viboista ja ripauksesta naisellisuutta. Tyyli juttujen lisäksi löytyy kauneus hömppää ja välillä myös vähän deepimpää mielipidettä!

  Kuvia ja banneria saa käyttää.

  ReplyDelete
 21. http://www.kuviakinkiinnostaa.fi/

  Valokuvaukseen painottunut blogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus valokuvausvinkkejä! :)

  ReplyDelete
 22. http://simplylovingstyles.blogspot.fi

  21 vuotiaan tyypin lifestyle blogi, jossa juttua aika laidasta laitaan. Tyttöhämppöö muodista ja kauneudesta, sekä urehilua, matkustusta ja syvällisempiäkin aiheita kuten opiskelusta ja elämän muutoksista joita tulossa.:) Sulla on ihana blogi Nea<3!
  Saa käyttä kuvia:)

  ReplyDelete
 23. https://jasmineitanen.blogspot.fi/

  Ilta on aamua viisaampi-blogia kirjoittelee 22-vuotias elämäniloinen nainen Porista. Tällä hetkellä remontoidaan ja sisustetaan ihanaa omakotitaloa. Koulutetaan Koda nimistä suomenlapinkoiraa. Mahassa myllertää esikoisemme, jota tytöksi veikkailtiin ja häntä odotamme saapuvaksi kesäkuussa juhannuksen aikoihin. Olen laukkufriikki, eläinrakas, siivoushullu ja ehkä vähän materialisti.

  Kuvia saa käyttää :)

  ReplyDelete
 24. www.iinaemiliasd.com

  Monitoimisivusto joka sisältää matkustelua rakastavan pohjoisen tytön valokuvaus portfolion, blogin sekä kaikki käynnissä olevat projektit! Blogissa jutut pyörivät omien intohimonkohteideni ympärillä, kuten esimerkiksi valokuvaus, inspiroivat asiat, matkustelu ja keikat :)

  ReplyDelete
 25. http://fiiaelina.blogspot.fi/

  Parikymppiseksi kääntyneen maailmanmatkaajan reissu/lifestyleblogi, jossa juttua asiasta ja asian vierestä. Positiivisella asenteella ja laadukkailla kuvilla varustettuja postauksia säännöllisen epäsäännöllisesti :)

  Kuvia saa käyttää esittelyyn!

  ReplyDelete
 26. http://www.harrietgripenberg.com/

  Olen 20 vuotias naisen alku joka on tämän blogin takana. Life&Creativity kuvastaa sitä mitä blogi tulee tarjoamaan. Jaan kanssanne arkipäiviäni, iloja ja myös välillä suruja. Mutta ei unohdeta myöskään muotia, reseptejä, kauneutta, sisustusta ja käsillä tekemisen iloa!

  ReplyDelete
 27. http://nooramicaela.blogspot.fi
  Tulevan liikunta-alan ammattilaisen höpöttelyä hyvinvoinnista, liikunnasta, omasta tyylistä, eettisestä muodista, kauneudesta sekä tavallisesta opiskelijan arjesta.

  Kuviani saa käyttää esittelyyn :)

  ReplyDelete
 28. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Freesi ja mun näköinen tyyli-/lifestyleblogi suurilla laadukkailla kuvilla ja ajatuksella kirjoitetuilla teksteillä! Oma tyyli, joka koostuu sporttisista jutuista yhdistettynä naisellisuuteen, mun näköinen sisustus meidän kotona, freesit helpot suosikkireseptit, motivoiva lifestyle, sellainen sisältäpäin tuleva hyvinvointi ja inspiraatio ♥

  Kuvia saa käyttää tähän tarkoitukseen! :)

  ReplyDelete
 29. lottamilja.blogspot.fi
  Kirjoitan vaihto-opiskelusta Australiassa, treenaamisesta, koulusta ja kaikista siisteistä jutuista!! Kuvia saa käyttää.

  ReplyDelete
 30. http://more-than-we.blogspot.fi/

  19 // Jyväskylä // hyväntuulinen, valokuvapainoitteinen lifestyleblogi // sisältäen hyvinvointia, treenijuttuja, pohtimisia, ostosjuttuja, musiikkia.. miltei mitä tahansa maan ja taivaan väliltä! //

  ReplyDelete
 31. 22- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://www.hennam.fi

  - Saat käyttää tähän tarkoitukseen kuvia :-)

  ReplyDelete
 32. Kirjoitan pääasiassa kauneudesta, lifestyleä, erilaisia vinkkejä, reseptejä tai jotain siltä väliltä. Kuviani saa käyttää tähän tarkoitukseen.

  https://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 33. http://katja-johanna.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tyttösen hyvänmielen-lifestyle blogi, joka sisältää monipuolisesti juttuja niin kauneudesta, sisustuksesta ja omista ajatuksista ja paljon muustakin! Blogin tavoitteena on saada lukija hyvälle mielelle! :)

  ReplyDelete
 34. Edelliseen lisäystä - kuvia saa käyttää! :)

  ReplyDelete
 35. http://revontulipalo.blogspot.fi

  Rennon positiivisella asenteella kirjoitettu lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja arjen pieniä iloja. Menneissä postauksissa on paljon au pair -juttuja, tulevaisuudessa puolestaan (toivottavasti) opiskeluhommia kun ehkä pääsen kouluun syksyllä :D

  Saa käyttää kuvia / banneria mahd esittelyssä :)

  ReplyDelete
 36. http://sofiakoivisto.blogspot.fi

  17-vuotias kirjoittaa lifestyle tyylistä blogia, jossa on aika laidasta laitaan juttua; muun muassa hyvinvointia, DIYtä, muotia ja kauneutta ;-)

  (Saa käyttää kuvia / banneria)

  ReplyDelete
 37. http://vilmakotro.blogspot.fi/

  Tällä hetkellä vielä yhdeksäsluokkalaisen maalaistytön lifestyle blogi, jossa valokuvat ovat suuressa roolissa! Postauksia blogista löytyy monenlaista, tänä keväänä erityisesti ensi vuoden opiskeluista sekä ysiluokan viimeisistä hetkistä! :)

  Kuvia blogistani saa käyttää.

  ReplyDelete