2017/03/26

WEEK 12 SUMMARY

Jälleen on saatu yksi erittäin kiireinen ja stressaava viikko pakettiin ja muistimpa jopa kääntää kelloja viimeyönä - kesäaika jee! Midtermeistä huolimatta sain kasattua tästä viikosta melko hyvän kollaasin, olen siis muistanut heilua puhelin kädessä ikuistamassa niitä päivien positiivisia juttuja :) Hieman itseäni kyllä häiritsee tämä puhelinlaatu kun haluaisin kuitenkin pitää blogini mahdollisimman selkeänä ja laadukkaana, mutta en silti halua luopua näistä viikkokertauksistani. Ehkä tämänkin kanssa ajan mittaan kehityn ja etenen kohti miellyttävämpää ulkoasua... Nyt kuitenkin vielä pienet yhteenvedot viikostani ennen uuteen suuntaamista!

1. Sää on ehdottomasti hellinyt Tallinnaa tällä viikolla viikonloppua lukuunottamatta ja alan jälleen heräillä siitä talven asuinspiraatiokoomasta! Takit ja pitkähihaiset sekä neuleet ovat vielä välttämättömiä, mutta jalkaan uskaltaa jo vetää tennarit ja aurinkolasit on saanut kaivaa laatikonpohjalta :)
2. Kirjoittaessani perjantai-iltana To Do -postaustani tajusin lopputulosta katsellessani, miten kovasti tykkäänkään siitä, mihin asti olen jo päässyt blogini ulkoasun kanssa!
3. Tässä postauksessa mainitsemani huulirasva on ollut nyt viikon verran ahkerassa käytössä enkä pysty edes käsittämään, kuinka radikaalin muutoksen ne ovat huulilleni tuoneet! Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan lähimpään apteekkiin noutamaan tämä, itse tarvitsee varmaan kesällä ostaa näitä sitten kunnolla varastoon ennen Ranskaan muuttoa :D En voi elää enää ilman! Peittoaa kaikki muuta aivan mennentullen!
4. Keskiviikon lounasta koulussa, meillä on ihanan kattava salaattibuffet kahviossamme, josta haen aina mielellään eväät. Energiajuomat eivät missäännimessä kuulu valintoihini oikeastaan ikinä, mutta nyt oli pakko saada virtaa jaksamiseen eikä tehnyt kahvia mieli.


5. Aurinko paistaa melkein koko päivän suoraan parvekkeellemme ja olen jo tarkentunut pitämään ovea päivisin jonkinverran. Itse en siellä juurikaan vietä aikaa, mutta koirille parveke on aina ollut ihan lemppari ja etenkin nyt kun koko kaide on lasia josta näkee läpi toisinkuin vanhassa asunnossamme Suomessa. Veinkin koirille niitten lempiviltin parvekkeelle ja siellä ovat viihtyneet:D
6. Eilen illalla iski kova jätskihimo ja kävimme hakemassa ensimmäisen Ben&Jerry'sit ikinä Tallinnassa. Otimme testiin kaksi meille vielä tuntematonta makua, mutta itse en juurikaan pitänyt kummastakaan, joten jäi jätskit syömättä :(
7. Ihana ilma! Matkalla koululle tekemään ranskankoetta ja yhtä hyvillä fiiliksillä lähdin kokeesta poiskin, jonka sain valmiiksi alle puolessa tunnissa! Koskaan en ole vielä kokenut vastaavanlaista, että kokeessa ei tarvitse miettiä juuri ollenkaan vaan kopioi vaan vastaukset mielestään paperille varmana vastauksista ja palauttaa paperin :) Jes!
8. Lauantaina piipahdettiin minulle ensimmäistä kertaa Adidaksen, Reebokin ja Niken Outleteissa, mutta ainakin itse petyin kovasti. Olisin halunnut löytää Adidakselta ne kaikkein perusmallisimmat kolmiraitaleggingsit, mutta ei löytynyt edes tuolta? Päädyinkin sitten kotiin tilaamaan ne netistä kun vihdoin löysin sivuston jolla ne sai tilattua PreOrderina, eli ei löydy tällähetkellä mistään kaupoista. Nikella oli valtava valikoima kenkiä ja miesten vaatteita, mutta naisille todella suppea valikoima.
9. Outletreissulla ilma ei ollut ihan yhtä ihana kuin muutoin koko viikon, joten olin reissussa kumisaappaissa ja sadetakissa.

Kaikenkaikkiaan todella stressaava mutta onnistunut viikko :) Nyt katse kohti maanantaita ja uusia tuulia!

9 comments:

  1. Oi, ihana postaus. Tätä oli kiva lukea. :) Kiva, että sielläkin on ollut aurinkoista :)

    ReplyDelete
  2. Ihana postaus ja kivoja kuvia! :-)
    Noi Hunterin saappaat on tosi nätit. Oon haaveillut todella kauan niiden hankkimisesta ja Suomen sääolosuhteisiin noi ois ainakin ihan passelit. Onneksi aurinko alkaa täälläkin näyttäytyä jo pikku hiljaa ja saappaiden sijaan voi kaivaa kaapista tennarit esille.
    Todella mielenkiintoinen blogi. Jäin lukijaksi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tykkään itsekin kovasti, olin näitä jo kauemmin katsellut, mutta vihdoin syksyllä päädyin tilaamaan; ärsyttävää vaan kun mulla ei ikinä mahdu mitkään kengät pohkeista ja Huntereistakin ostin nämä säädettävät ja menevät päälle vain juuri ja juuri kaikkein isoimmalle säädettynä :D Onneksi (toivottavasti) kohta ei pitäisi tarvita taas hetkeen!

      Delete
  3. Tosi ihana postaus ja kivoja kuvia :)

    ReplyDelete
  4. Aivan ihana postaus ja superihania kuvia! Jos Vantaalla pyörähdät, niin Addun outlet siellä on kyl tosi laaja ja edullinen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Joo pitää tsekata, mä sain nimittäin just äsken sähköpostin, että tilaukseni peruuntui sillä tuotetta ei olekaan mahdollista saada x( Siis miten voi olla näin vaikeaa löytää yhdet tavalliset housut!

      Delete
  5. Tämä sun blogin ulkoasu on kyllä todella kiva! Voikun itselläkin riittäisi kärsivällisyys CSS koodien yms kanssa hahah! Todella ihania kuvia !!

    aveclotta.blogspot.fi

    ReplyDelete