2017/05/03

AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE

Aamu venähti tänään hieman pitkäksi kun nukuin ensin hieman normaalia pitempään, puhuin sitten tulevan työnantajan kanssa puhelimessa ja lopulta innostuin siivoamaan koko keittiön koirien lenkityksen jälkeen! Aamupalaksi kaipasin siis jotain hyvin nopeasti valmistuvaa, energisoivaa sekä kevyttä syötävää, joten päädyin jälleen tuttuun ja turvalliseen smoothieen :)

Tällä kertaa blenderissä sekoittuivat seuraavanlaiset raaka-aineet:
 
- kaurahiutaleita
- puolikas banaani
- ananas-mango-papaya -hedelmäsekoitusta
- vaniljaproteiinia
- chiasiemeniä

Yllättävän helposti saa smoothieen samettisen koostumuksen banaanin sekä kaurahiutaleitten avulla ilman, että mukaan pitää heittää ollenkaan maitotuotteita :) Itse käytin nesteenä ihan vaan vettä, mutta uskoisin esimerkiksi appelsiinimehun menevän comboon todella kivasti ja se ehkä toisi vielä hieman enemmän väriäkin.

Nyt pitäisi kaivaa englanninkirjat sekä -monisteet esiin ja alkaa vielä kertaamaan huomista final examia varten! Niin hurjaa, miten älyttömän nopeasti tämä lukukausi on mennyt - tuntuu, että olisin ollut koulussa ehkä vasta maksimissaan kaksi kuukautta! Aurinkoista keskiviikon jatkoa kaikille :)
 

4 comments:

 1. Kuulostaa hyvältä! Pitäisi itsekin tehdä enemmän smoothieita, se innostus menee vähän kausittain :D

  www.getthetoolboxblog.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on totta, itsekin innostun aina enemmän näin kesää kohti mennessä! :)

   Delete
 2. Näyttää hyvältä! Itse en blenderiä omista niin vähän vaikea smoothieita tehdä:D

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ei myöskään todennäköisesti saada otettua blenderiä mukaan Ranskaan muuttaessa, joten teen nyt sitten koko ensivuodenkin edestä :D

   Delete